Slå adgang med tegn til/fra

Kom med dine gode idéer til festuge og kulturnat

Kultur og Idræt inviterer til opstartsmøde

Nu er det tid til, at kulturlivet i Fredericia skal i gang med at planlægge årets kulturelle højdepunkter. Derfor inviterer Kultur & Idræt til opstartsmøde torsdag den 2. februar kl. 16.30-18.30 i Det Bruunske Pakhus.

Igen i år er der kulturfest i hele Trekantområdet i uge 35. Festugen starter den 25. august og præsenterer et væld af kulturelle oplevelser og aktiviteter helt frem til den 3. september. I Fredericia kulminerer Festugen med Kulturnatten fredag den 1. september, hvor hele bymidten vil summe af liv og kulturelle oplevelser.

Skal du være med?

Alle kulturelle foreninger, kulturinstitutioner, kunstnere, kulturelle ildsjæle og andre interesserede er inviteret til informationsmødet. Her kan man få mere at vide om, hvordan man bliver en del af Festugen og Kulturnatten, og hvordan man evt. kan få støtte til sit projekt. Det er også her, man kan høre om andres idéer og projekter – og måske få en ny samarbejdspartner, der gør det hele meget lettere eller sjovere.

Overgange

Temaet for Trekantområdets Festuge og Kulturnatten 2017 er ”OVERGANGE”. Det handler om at skabe forandringer og teste nye ideer, så der kan opstå noget nyt og anderledes. Kunst og kultur kan noget særligt i forhold til at skabe forandringer og give os et nyt syn på tingene – hvad enten det er i det nære eller på de helt store linjer. Festugen kommer til at handle om, hvordan man bevæger sig fra en situation til en anden – eller fra et sted til et andet. Det kan f.eks. være: 

  • overgange mellem steder (broer, trapper, tunneller, passager)
  • overgangen til en ny tid (reformer, mode, opfindelser)
  • overgange i menneskets liv (livsfaser, retningsskift, ritualer, immigration)

På informationsmødet bliver der lejlighed til at udveksle gode idéer til, hvordan man kan bruge årets tema.

Du kan tilmelde dig til informationsmødet på: kristian.lykkebo@fredericia.dk.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i mødet, er du selvfølgelig stadig velkommen til at bidrage med idéer og projektforslag til årets Festuge. Alle kan henvende sig til Kultur & Idræt på kristian.lykkebo@fredericia.dk for at høre mere.