Madsbylegepark legepladsen

Madsby Legepark

Velkommen til Madsby Legepark - et tilbud til hele familien, med fri adgang hele året

Hygge, leg og oplevelser for alle sanser i trygge rammer er en meget kendetegnende beskrivelse for området. Med over 300.000 gæster årligt er det områdets største turistattraktion for børnefamilier fra nærområdet og udenlandske turister i sommersæsonen.

Der er fri adgang til Legeparken hele året, og sæsonen er fra 1 april til og med uge 42, hvor der dagligt er åbent fra kl. 10.00 for de betalende aktiviteterne som bådudlejningen, Madsbytoget, Minigolf, og Shoppen/Informationen, Madsbykiosken. Du finder også en stor dyreafdeling med fugle i en stor indendørs og udendørs voiliere, indhegninger med geder,får, heste,æsler, kaniner, køer.

På hverdage fra midten af maj til slutningen af september er der 2-3 ugentlige gratis forestillinger på det udendørs dukketeater eller en eventyrfortælling i Eventyrgrotten. Sommersæsonen byder på yderligere gratis børneunderholdning og andre aktivitetsmuligheder.

Seneste nyt

BEMÆRK: Madsbytogert kører desværre ikke mandag 10 til og med onsdag 13. Juli. - Det er ramt af mekaniske problemer som vi håber er løst  senest onsdag.

Nu har Legeparken åben alle dage fra kl. 10 til kl. 19.00

Læs mere under åbningstiderne for de forskellige aktivitetstilbud.
Torsdag 13. juli kl. 13 har vi besøg af Trolden Dyllemor og lørdag 15,. Juli er der Linedance opvisning hvor du også selv kan danse med. Det starter kl. 13 og varer ti kl. 17.
Tirsdag 18. Juli kl. 13 komer Æsken fra Aarhus med deres Sommertivoli - musikalsk underholdning for børn i alle aldre.....
Torsdag 20 Juli fra kl. 12 til 16 kan du opleve Cartoon Netwoorks stort anlagt Sommerturne med masser af gratis aktiviteter for børn og voksne - Mød nogle af dine yndlingsfigurer fra Cartoon Network.
 

Waterballs finder du igen i søen, alle dage fra kl. 12.00 - Bemærk at i tilfælde af dårligt vejr, vil der ikke være Waterballs tilgængelige. Henvend dig i Informationen hvis du er i tvivl.

Reserver plads i madpakkehus/grill for sæson 2017:

Du kan får forhånd sikre dig plads i et madpakkehus.

Det er nu også muligt at booke Hus 1 på lørdage mellem kl. 10 og 14 - i perioden efter 22.10.17 . Læs mere på reservationssiden.

Klik på "planlæg dit besøg" her på siden og derefter "reserver plads i et hus". Her  kan du læse mere og klikke dig ind på vores bookingsystem.

Bilag

Feedback