Madsbylegepark legepladsen

Madsby Legepark

Velkommen til Madsby Legepark - et tilbud til hele familien, med fri adgang hele året

Hygge, leg og oplevelser for alle sanser i trygge rammer er en meget kendetegnende beskrivelse for området. Med over 300.000 gæster årligt er det områdets største turistattraktion for børnefamilier fra nærområdet og udenlandske turister i sommersæsonen.

Der er fri adgang til Legeparken hele året, og sæsonen er fra 1 april til og med uge 42, hvor der dagligt er åbent fra kl. 10.00 for de betalende aktiviteterne som bådudlejningen, Madsbytoget, Minigolf, og Shoppen/Informationen, Madsbykiosken. Du finder også en stor dyreafdeling med fugle i en stor indendørs og udendørs voiliere, indhegninger med geder,får, heste,æsler, kaniner, køer.

På hverdage fra midten af maj til slutningen af september er der 2-3 ugentlige gratis forestillinger på det udendørs dukketeater eller en eventyrfortælling i Eventyrgrotten. Sommersæsonen byder på yderligere gratis børneunderholdning og andre aktivitetsmuligheder.

Seneste nyt

BEMÆRK: Madsbytoget kører ikke i Legeparken lørdag 9 september og søndag 17 september

Fra Mandag 28. august er Legeparkens åbningstider alle hverdage 10 - 16 og weekender 10-18.

Fra Mandag 28 august er der igen drift i p-anlægget ved Legeparken, så fra den dag skal der igen betales for at parkere her. Læs mere www.fredericiaparkering.dk

Læs mere under åbningstiderne for de forskellige aktivitetstilbud.
 

Reserver plads i madpakkehus/grill for sæson 2017:

Du kan får forhånd sikre dig plads i et madpakkehus.

Det er nu også muligt at booke Hus 1 på lørdage mellem kl. 10 og 14 - i perioden efter 22.10.17 . Læs mere på reservationssiden.

Reservation af plads i husene til sæson 2018, bliver åbnet fra mandag 23.10

Klik på "planlæg dit besøg" her på siden og derefter "reserver plads i et hus". Her  kan du læse mere og klikke dig ind på vores bookingsystem.

Bilag

Feedback