Anretning fra Ti Trin Ned
Slå adgang med tegn til/fra

Fredericia fejrer Michelinstjerne til restaurant Ti Trin Ned

Fredericia Kommune inviterer til fejring af Fredericias første Michelinstjerne torsdag den 2. marts

Onsdag formiddag modtog restaurant Ti Trin Ned i Fredericia deres første Michelinstjerne ved en overrækkelsesceremoni i Stockholm. Den eftertragtede anerkendelse fra den franske restaurantguide er resultatet af lang tids hårdt arbejde af restaurantens visionære ejere Rainer og Mette Gassner.

”Det er en fantastisk bedrift af Rainer og Mette, som betyder rigtig meget for hele Fredericia. Ti Trin Ned har længe været en destination for gæster fra hele Danmark, men Michelinstjernen sætter restauranten og Fredericia på det internationale kulinariske verdenskort. Jeg er sikker på, at det betyder flere gæster til vores smukke by”, siger Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard.

For at fejre den flotte bedrift inviterer Fredericia Kommune til en fejring af Ti Trin Ned på Fredericia teater, hvor kommunen er vært for et arrangement, hvor hele restauranten bliver fejret.

”Det er vigtigt, at vi fejrer den slags enestående præstationer. Det betyder, at flere får øjnene op for, at vi kan noget særligt i Fredericia. Og samtidig er det en kæmpe inspiration for os andre, der vidner om, hvad man kan opnå med talent og hårdt arbejde”, siger Jacob Bjerregaard.

Fejringen af restaurant Ti Trin Ned foregår på Fredericia Teater, som også byder på underholdning til gæsterne. Der er også mulighed for at deltage i lodtrækningen af en middag for to på restaurant Ti Trin Ned.

 

Tid og Sted

Fredericia Teater, Prinsessegade 29, 7000 Fredericia

Torsdag den 2. marts kl. 2017 kl. 16-17

Åbent for alle – Ingen tilmelding nødvendig