Slå adgang med tegn til/fra

Mød den nye borgervejleder

Fra onsdag den 19. april kan borgere og virksomheder igen møde en borgervejleder på Fredericia Rådhus

Fredericia Byråd har pr. 18. april ansat borgervejleder Jesper Gottlieb, der ligesom sin forgænger fungerer som borgernes talerør og understøtter dialogen mellem kommune og borgere.

”Jeg vil gøre mit bedste for at fortsætte tidligere borgervejleder Lotte Attrups fornemme arbejde og leve op til hendes tilgang til byens borgere. Jeg glæder mig til at blive borgernes vejleder, og jeg ser meget frem til at møde de borgere, der har et konkret spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan de skal håndtere en generel situation”, siger Jesper Gottlieb.

Som borger og erhvervsvirksomhed i Fredericia Kommune, kan du henvende dig direkte til borgervejlederen, hvis du har brug for råd og vejledning i forhold til din kontakt med kommunen. Borgervejlederen arbejder uafhængigt af den kommunale administration og refererer direkte til Fredericia Byråd. 

”Det er vigtigt for byrådet, at byens borgere oplever en god service i Fredericia Kommune. Det er noget, som vi i den grad har fokus på bl.a. ved at ansætte en borgervejleder og med Demokrati- og Borgerudvalget. Jeg ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med Jesper”, siger formand for Demokrati- og Borgerudvalget Christian Jørgensen, der var med i ansættelsesudvalget.

Jesper Gottlieb kommer fra kommunens egne rækker, hvor han siden 2016 har været ansat som socialrådgiver i ydelsescenteret med to ugentlige dage i jobcentret.

”Det er rigtig godt, at vi igen har en borgervejleder i kommunen. Det har jeg set frem til, og jeg glæder mig til samarbejdet. Det er en fordel, at Jesper kender til arbejdsgangene og kulturen i Fredericia Kommune, og som uddannet socialrådgiver er han vant til at tale med borgerne i øjenhøjde. Jeg er helt sikker på, at han kan være med til at styrke vores kommunikation med borgerne, så de oplever højere grad af tilfredshed i deres kontakt med kommunen”, siger Marianne Thomsen, formand for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, som også sad med i ansættelsesudvalget.

Fra onsdag den 19. april kan du kontakte Jesper Gottlieb personligt på Fredericia Rådhus. Tidspunkt og lokale vil blive publiceret på kommunens hjemmeside snarest. Råd og vejledning kan foregå anonymt. Personlige oplysninger, som bliver udleveret til Jesper Gottlieb, vil kun være tilgængelige for ham.

Om Jesper Gottlieb
Jesper Gottlieb er uddannet socialrådgiver og jurist med speciale i socialret, forvaltningsret og konfliktmægling. Han har været ansat i ydelsescentret i Fredericia kommune siden april 2016 og har en fortid i Assens Kommune og Kriminalforsorgen. Jesper har boet to år i Ex-Jugoslavien som frivillig i flygtningelejr og som militær tolk. Han taler og forstår serbokroatisk