Musicallinjen

Har du et musicaltalent, som du gerne vil udvikle på højt niveau?

Musicallinjen indeholder undervisning i solosang, dans og drama, alt sammen rettet mod musical. Linjen er for unge, der vil arbejde videre med deres store passion - Musical. I vil modtage drama- og danseundervisning af Sanne Æbeløe Vestergaard, som er uddannet på Det Danske Musicalakademi. Man får tildelt en sanglærer fra Den Kreative Skole, der passer til ens stemme.

Der er 8 pladser på linjen – forhør nærmere om tilmelding/optagelse ved at ringe til skolens kontor eller send en mail til dks@fredericia.dk.

 

Undervisere - Musicallinjen

Sanne Æbeløe Vestergaard
er uddannet musicalperfomer fra Det Danske Musicalakademi og ungdomspædagog fra UCC. Hun har gennem de sidste 15 år undervist børn og unge i dans, sang og drama, bl.a. på Scenekunstskolen i Hellerup og var sidste år instruktør på Young stars store forestilling ”Askepop”. Dette skoleår underviser hun Kirstinebjergskolernes mellemtrin i musical og er desuden påklæderansvarlig på Fredericia Teater hvor hun har været bag scenen på forestillingerne ”Klokkeren fra Notre Dame”, ”Shubidua” og ”Den lille havfrue”.​

Lone Boyd
er uddannet med rytmisk sang fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har arbejdet på Den Kreative skole siden 2007. Lone har stor erfaring inden for jazzrepertoiret, hvor hun har indspillet flere CD’er med anerkendte jazzmusikere, som hun også optræder ved koncerter sammen med. Lone har styr på opbygningen af en sangstemme og tjek på det sangtekniske, og selvom hendes kerneområde er jazz, så har hun et bredt rytmisk repertoire.

Louise Hvilborg
er uddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, og blev for 2 år siden optaget i solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium. Louise har arbejdet på Den Kreative Skole siden 2010, og underviser her i et bredt repertoire, der spænder fra klassisk sang over musicals til den rytmiske musik. Via sin uddannelse har Louise et stort kendskab til performance og sceneoptræden, og har medvirket i flere operaopsætninger. Louise har helt styr på, hvordan en stemme fungerer og bygges op.

Signe Koefoed Madsen
er uddannet som rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har arbejdet på Den Kreative Skole siden 2016. Signe har arbejdet nogle år i Tyskland forinden, og har siden sin uddannelse har Signe arbejdet sammen med forskellige engelske songwritere som studiesanger. Signe optræder som sangerinde og sangskriver i Danmark, England og Tyskland. Signes repertoire er inden for den rytmiske musik og musicalgenren, og hun er meget opmærksom på både at opbygge en god stemme og teknik, og at pleje den.

Kirstine Kjærulff Ravn
er uddannet korleder fra Det Jyske Musikkonservatoriet. Kirstine underviser i ensemblesang på Musicallinjen, og underviser også musicaleleverne på Højskolen Snoghøj. Kirstine spiller på trækbasun bl.a. i orkestret Blood Sweat Drum + Bass. 

Auditions drama

Drama

For at blive optaget på Musicallinjen, skal man til auditions i drama.

  • Du skal vælge én af 3 dramatekster
  • Lære teksten udenad og giv den masser af udtryk og følelser.

Man får mulighed for at komme til auditiontræning. Der vil vi gennemgå, hvordan man kan lave en dramatekst.

Pt. er der ingen udvalgte tekster.

Auditions sang

Sang

For at blive optaget på Musicallinjen, skal man til auditions i sang.

  • en af fire sange plus en selvvalgt sang accapella - eller
  • to af fire sange

Klaverindspilning med vores musikskolelærer Jonas Lindorf. På den måde får I mulighed for at vænne Jer til at synge med klaverakkompagnement til.

Pt. er der ingen udvalgte sange.

 

Folder Musicallinjen

Der er en ny folder på vej for sæson 2018-2019.

Indspilninger Musicalprøve

Pt. ingen indspilninger.

Feedback