Slå adgang med tegn til/fra

Musicallinjen

Er et tilbud til alle børn og unge med interesse for musical. Har du et musicaltalent, er der også mulighed for at udvikle dette på højt niveau

Der er 3 tilbud på Musicallinjen

  • Musical åbent hold 10-14 år
  • Musical børnetalentholdet 9-14 år
  • Musical talentholdet 15-19 år

Musicallinjen indeholder undervisning i sang/solosang, dans og drama, alt sammen rettet mod musical. Holdene er for børn og unge, der vil arbejde videre med deres store passion - Musical.

Sanne Æbeløe Vestergaard er uddannet på Det Danske Musicalakademi, og hun underviser det åbne hold og børnetalentholdet i dans, drama og sang. Udover underviser Sanne Æbeløe Vestergaard også talentholdet for 15-19 år i dans og drama. Undervisningen i solosang varetages af en sanglærer fra Den Kreative Skole.

Læs mere om de enkelte hold og undervisere ved de røde plusser.

Undervisere - Musicallinjen

Sanne Æbeløe Vestergaard
er uddannet musicalperfomer fra Det Danske Musicalakademi og ungdomspædagog fra UCC. Hun har gennem de sidste 15 år undervist børn og unge i dans, sang og drama, bl.a. på Scenekunstskolen i Hellerup og var sidste år instruktør på Young stars store forestilling ”Askepop”. Dette skoleår underviser hun Kirstinebjergskolernes mellemtrin i musical og er desuden påklæderansvarlig på Fredericia Teater hvor hun har været bag scenen på forestillingerne ”Klokkeren fra Notre Dame”, ”Shubidua” og ”Den lille havfrue”.​

Lone Boyd
er uddannet med rytmisk sang fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har arbejdet på Den Kreative skole siden 2007. Lone har stor erfaring inden for jazzrepertoiret, hvor hun har indspillet flere CD’er med anerkendte jazzmusikere, som hun også optræder ved koncerter sammen med. Lone har styr på opbygningen af en sangstemme og tjek på det sangtekniske, og selvom hendes kerneområde er jazz, så har hun et bredt rytmisk repertoire.

Louise Hvilborg
er uddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, og blev for 2 år siden optaget i solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium. Louise har arbejdet på Den Kreative Skole siden 2010, og underviser her i et bredt repertoire, der spænder fra klassisk sang over musicals til den rytmiske musik. Via sin uddannelse har Louise et stort kendskab til performance og sceneoptræden, og har medvirket i flere operaopsætninger. Louise har helt styr på, hvordan en stemme fungerer og bygges op.

Johan Berg
er uddannet musicalperformer fra Performing Arts School I Göteborg og derefter med en Master i Musical Theatre Performance fra The Royal Academy Of Music i London. Efter hans uddannelse har han arbejdet i et par år som musicalperformer på forskellige scener i Europa.I 2017 flyttede han tilbage til Odense og har siden da arbejdet som underviser, instruktør og pianist. Bl.a. med Young Stars teaterkoncert i 2018 “Time og Dag og Uge” hvor han var orkesterleder.


Kirstine Kjærulff Ravn
er uddannet korleder fra Det Jyske Musikkonservatoriet. Kirstine underviser i ensemblesang på Musicallinjen, og underviser også musicaleleverne på Højskolen Snoghøj. Kirstine spiller på trækbasun bl.a. i orkestret Blood Sweat Drum + Bass. 

Auditions drama for talentholdet 15-19 år

Drama

For at blive optaget på Musical talentholdet 15-19 år, skal man til audition i drama.

  • Du skal vælge én af 3 dramatekster
  • Lære teksten udenad og giv den masser af udtryk og følelser.

Man får mulighed for at komme til auditiontræning. Der vil vi gennemgå, hvordan man kan lave en dramatekst.

Pt. er der ingen udvalgte tekster.

Auditions sang for talentholdet 15-19 år

Sang

For at blive optaget på talentholdet 15-19 år, skal man til audition i sang.

  • en af fire sange plus en selvvalgt sang accapella - eller
  • to af fire sange

Klaverindspilning med vores musikskolelærer Jonas Lindorf. På den måde får I mulighed for at vænne Jer til at synge med klaverakkompagnement til.

Pt. er der ingen udvalgte sange.

 

Indspilninger Musicalprøve

Pt. ingen indspilninger.

Musical åbent hold 10-14 år

SÆSON 2020/21

På det åbne hold undervises du i fagene sang, dans og drama af Sanne Æbeløe Vestergaard. Det åbne hold er til børn i alderen 10-14 år, og her er alle velkomne, uden optagelsesprøve. Pladserne tildeles efter anciennitet på ventelisten. Der er 12-15 pladser.

Undervisningen kommer til at foregå mandage kl. 15.30 - 17.00 i lokale 2 syd 1.

Undervisningsstart mandag den 17. august 2020.

Pris: 618 kr. pr. rate i 3 rater i alt 1.854 kr., svarende til 206 kr. pr. måned i 9 måneder.

Musical børnetalentholdet 9-14 år

SÆSON 2020/21

På børnetalentholdet undervises du i fagene sang, dans og drama af Sanne Æbeløe Vestergaard. Børnetalentholdet er til børn i alderen 9-14 år, og optagelse sker efter en audition/optagelsesprøve. Pt. ved vi ikke, hvor mange elever vi mangler på holdet i kommende sæson, da det afhænger af gentilmeldinger.

Nærmere info. om audition følger - dato, tidspunkter og hvordan du bedst går til en audition.

Auditionen foregår på Den Kreative Skole i Kongensgade 111. Du vil efter tilmelding, få mere information tilsendt. 

Undervisningen kommer til at foregå mandage kl. 17.10 - 18.55 i lokale 2 syd 1.

Børnetalentholdet oprettes i samarbejde med Fredericia Teater.

Undervisningsstart mandag den 17. august 2020.

Pris: 618 kr. pr. rate i 3 rater i alt 1.854 kr., svarende til 206 kr. pr. måned i 9 måneder.

Musical talentholdet 15-19 år

På talentholdet for de 15-19 årige får du undervisning i dans, drama og solosang. Sanne Æbeløe Vestergaard underviser talentholdet i dans og drama, og undervisningen i solosang varetages af en sanglærer fra Den Kreative Skole.

Optagelse sker efter en audition/optagelsesprøve. Der er 8 besatte pladser - det vides ikke pt., om der bliver ledige pladser i sæson 2019/20, da det afhænger af gentilmeldingen i næste sæson. Men vi opfordrer til at blive skrevet på ventelisten alligevel.

Undervisningen kommer til at foregå onsdage kl. 16.35 - 19.05 i lokale 2 syd 1.

Undervisningsstart onsdag den 21. august 2019.

Pris: 2.394 kr. pr. rate i 3 rater i alt 7.182 kr., svarende til 798 kr. pr. måned i 9 måneder.

Folder musicaltalentlinjen 15-19 år