Et udsigtsbillede ud over stille lyseblåt vand. På vandet ses en gruppe havkajakker, i baggrunden mod horisonten ligger et stort fragt skib.
Slå adgang med tegn til/fra

Idræt og motion

Find information om motion- og idrætstilbud indendørs, på gaden og i naturen. Læs om gadeidræt, feriesjov og book idræt online

Sport og motion

 • Fredericia Idrætscenter
 • Fredericia Eliteidræt
 • Feriesjov
  Fredericia Kommune tilbyder i skolernes sommer- og efterårsferie op til 150 aktiviteter for vores skolebørn og unge fra 0.-9. klasse. Feriesjov afholdes i et godt samarbejde med vores foreninger, forbund og lokale ildsjæle.

Midtbyens Arenaer

Gadeidræt for alle

Fredericia kommune har stor fokus på gadeidrætten, så derfor er der stillet en række faciliteter til rådighed i byrummet. 

 • De orange Haller
  De Orange Haller med ramper til løbehjul, BMX cykling, rulleskøjter og skateboards, som understøtter gadeidrættens muligheder i Fredericia.
 • Gasværksgrunden 
  Gasværksgrunden med fodbold, basketball, skøjtebane m.m.
 • Skøjtebanen
Idræt i det fri

Østerstrand
Østerstrand er Fredericias bynære badestrand, hvor du har rig mulighed for at svømme året rundt. Fra forår til efterår er der afmærket en svømmebane på ca. 500 meter med bøjer.
Ved stranden er der en meget aktiv vinterbaderforening.  Du kan læse om foreningen på Facebook.

Mountainbike spor i Hannerup Skov
I Hannerup Skov er der anlagt et godt mountainbike spor på lidt over 7 kilometer og 200 højdemeter.
Læs mere om sporet på Facebook.

Læs mere om mountainbike spor i og omkring Fredericia.

Løberute med lys
I Madsbyparken finder du en afmærket løberute med lys. Ruten er 2,5 kilometer lang – men du må gerne løbe flere runder.

Uddannelse af frivillige

Det er vigtigt, at I som forening overvejer mulighederne for, at jeres ledere, trænere og bestyrelsesmedlemmer kan komme på kursus. Det giver ny viden, inspiration og ekstra energi og motivation. Jeres landsforbund vil ofte være dem, der udbyder kurser for jer.

Hvis I har brug for råd og vejledning, er I velkomne til at kontakte  Kultur & Idræt. Du finder vores kontaktoplysninger i kontaktboksen her på siden.

Idræt i Dagtimerne

Idræt er andet end konkurrence. Idræt er først og fremmest samvær med andre mennesker. Idræt i dagtimerne lægger vægt på samværet, og alle aktiviteterne er på motionsbasis. Derfor er det ingen forudsætning, at du tidligere har dyrket idræt.
Så har du lyst til at møde andre mennesker og samtidig bruge din krop og dyrke motion, så er idræt i dagtimerne lige noget for dig.

Hvem kan være med?
Idræt i Dagtimerne henvender sig til alle, som har mulighed for at være med i dagtimerne. Skifteholdsarbejdere, arbejdsledige, pensionister med flere.

Læs mere på
Idræt i dagtimerne

Wannasport - book din sport online

I Fredericia kan du via app'en Wannasport booke ledige baner i haller og andre areaner. Wannasport er et samarbejde mellem Fredericia Kommune og Samvirkende Idrætsklubber Fredericia. Book en badmintonbane eller spile fodbold med vennerne når der er en ledige tid og du/I har lyst.  

Læs mere på www.wannasport.dk