Slå adgang med tegn til/fra

Dagcenter

Her finder du oplysninger om vores dagcenter

Covid-19: Dagcentret åbnes delvist d. 12. maj 2020

Dagcentret er for ældre og handicappede borgere, som f.eks. har nedsat funktionsevne, har brug for struktur i hverdagen, er ensomme eller har behov for socialt samvær. Dagcentret kan også være en form for aflastning for ægtefællen.
 
Det er Visitationsafdelingen, der kan visitere dig til dagcentret. Du kan blive visiteret til alt fra én hverdag om ugen til alle hverdage. Visitationsafdelingen visiterer dig samtidigt til kørsel til og fra dagcentret. Kørsel koster ca. 32 kr. om dagen i egenbetaling, som bliver trukket direkte fra din pension.

Du kan se en præsentationsvideo af dagcentret her: 

Præsentationsvideo af Dagcenter Othello
 

Dagcenter Othello

I Fredericia er dagcentret placeret på Plejecenter Othello. Dagcentret er en selvstændig enhed, som låner lokaler på plejecentret.
 
Dagen på dagcenter foregår nogenlunde på følgende måde: 

  • Du bliver hentet ved dit hjem i bus mellem ca. kl. 8.00-9.45 af en chauffør fra Trekantbrand. Personalet på dagcentret tager imod dig ved hoveddøren.
  • Om formiddagen er der fælles eller individuelle aktiviteter. Der er også dejlige otiumstole, hvis du har brug for et hvil. Om eftermiddagen drikker vi kaffe, og du kan deltage aktiviteter og socialt samvær. 
  • Du bliver kørt hjem mellem kl. 15.00-16.00.
Åbningstider

Dagcentret har åbent alle hverdage

  • Telefonisk fra kl. 8.00-16.00
  • Besøg fra kl. 9.00-16.00

Der er lukket på dagcentret i weekenden og på helligdage.
 

Mad

På dagcentret har du mulighed for at købe formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe, som du kan nyde i fællesskab med de andre dagcenterbrugere. Dine udgifter til mad på dagcentret bliver trukket automatisk fra din pension. Du kan også købe en madpakke med hjem. 
 
Hvis du er forhindret i at møde op på dagcentret, er det vigtigt, at du melder afbud til personalet på dagcentret dagen før inden kl. 12.00, så du ikke bliver trukket for udgifter til mad og kørsel.