Slå adgang med tegn til/fra

Socialpsykiatri

Socialpsykiatrien i Fredericia Kommune har en række tilbud til borgere med psykisk sygdom.

Din Indgang

Du kan kontakte Din Indgang, Gothersgade 44, hvis du er over 18 år og har udfordringer i forhold til psykisk sårbarhed, socialt udsatte, psykiatri og fysisk/psykiskhandicap og ikke er i kontakt med/får hjælp fra myndighedsafdelingen, Social og Beskæftigelse, i forvejen.

§ 85  Socialpsykiatrisk Bostøtte

Bostøtten er en del af Fredericia kommunes tilbud til psykisk sårbare personer over 18 år. Du kan få individuel støtte eller du kan deltage i grupper, hvor du kan arbejde med dine udfordringer.   

Botilbud

Kompetencekollegiet er Fredericia kommunes bosted for psykiske sårbare borgere, som er fyldt 18 år og har brug for støtte til at mestre eget liv.

Stoppestedet

Stoppestedet er Socialpsykiatriens aktivitets- og samværstilbud til psykisk sårbare borgere i Fredericia kommune.

Dit Akuttilbud

Er du over 18 år og oplever en akut psykisk krise, kan du kontakte Dit Akuttilbud. Tilbuddet er døgnåbent og tilbyder samtaler over telefonen eller ved personligt fremmøde, efter aftale. Det kræver ingen visitation at henvende sig og du må gerne være anonym ved første samtale. I nogle tilfælde er der mulighed for overnatning i akuttilbuddet. Tilbuddet henvender sig desuden til pårørende. 

Du kan læse mere under 'Socialpsykiatri' og 'Læs også' i boksene til højre

Idræt for Sindslidende

 

Idrætsforeningen IFS 99

Tilbyder idrætstilbud til sindslidende. Vi arbejder hen imod deltagelse i stævnearrangementer som fodboldstævne og volleyballturnering.

Bestyrelsen i IFS 99 samarbejder med medarbejdere fra socialpsykiatrien i Fredericia Kommune samt Idræt i Dagtimerne

Bilag