Slå adgang med tegn til/fra

Kobbelgården 1

Her kan du læse mere om bostedet Kobbelgården 1

Kobbelgaarden 1 ligger på Thygesminde Allé 1 og blev taget i brug i september 2011. Det er et bosted for personer over 18 år med autisme.

Kobbelgaarden 1 består af 12 lejligheder med eget thekøkken og badeværelse. Desuden er der lidt fælles opholdsarealer med bl.a. tv.stue. Der er et fælleskøkken, hvor der er mulighed for at lave mad og bage, både til sig selv og fællesskabet.

På Kobbelgaarden 1 bor man i egen lejlighed. Der er ansat pædagoger, omsorgsmedhjælpere og social- og sundhedsmedhjælpere, som er på arbejde mellem kl.7-23. Det er muligt at kontakte natpersonale, der enten er i huset eller på Kobbelghaarden 3, der ligge lige ved siden af. 

Vi har et beboerråd og pårørendeforening.

Vi tilbyder individuel bostøtte med udgangspunkt i borgernes handleplan, så den enkelte borger bliver hjulpet med at arbejde med egne mål. Det kan f.eks. være økonomi, madlavning, indkøb, komme ud af huset, indgå i relationer, døgnrytme og transport mm.

Det er vigtigt for os at inddrage den enkelte borger, så de oplever så høj grad af medbestemmelse som muligt. Det gør vi ved at tage udgangspunkt i borgerens egen motivation, som er afgørende for al reel udvikling og livskvalitet.
 

Tilsynsrapport

Tryk på nedenstående link, så vil du komme ind på Kobbelgaardens side på Tilbudsportalens hjemmeside. Her trykker du så på TILSYN, og aktuel Tilsynsrapport + de sidste tre års rapporter kan ses.

 

link til tilsynsrapporter fra Kobbelgaarden 1 på Tilbudsportalens hjemmeside

Bilag