Slå adgang med tegn til/fra

Ullerupdalvej

Her kan du læse om bostedet Ullerupdalvej

Bostedet Ullerupdalvej består af 27 lejligheder med tre store fælles opholdsarealer fordelt i tre huse. Der er adgang mellem de tre huse uden, at man skulle udenfor. Samtlige lejligheder er to-rumsboliger med fleksibel indretning,eget thekøkken, eget badeværelse og egen terrasse.

På Ullerupdalvej bor man i sin egen lejlighed med gode muligheder for socialt samvær og deltage i arrangementer med de øvrige borgere. 

Der er personale på arbejde alle døgnets 24 timer. Der er ansat uddannede pædagoger, social- og sundhedsassistenter, pædagogiske assistenter og omsorgsmedhjælpere. De hjælper både med bostøtte i lejlighederne og med andre sociale arrangementer og aktiviteter.

Det er vigtigt for os, at borgerne har stor medbestemmelse og indflydelse, og vi vil altid arbejde med det, der giver bedst mening for dem, der bor her. 

Vi har et beboerråd og en pårørendeforening.

Tilsynsrapport

Tryk på nedenstående link, så vil du komme ind på Ullerupdalvejs side på Tilbudsportalens hjemmeside. Her trykker du så på TILSYN, og aktuel Tilsynsrapport + de sidste tre års rapporter kan ses.

 

Link til tilsynsrapporter fra Ullerupdalvej på Tilbudsportalens hjemmeside

Bilag