En kvinde kigger fortvivlet ud af vinduet
Slå adgang med tegn til/fra

Dit Akuttilbud

Dit Akuttilbud Fredericia er et gratis tilbud, til borgerer over 18 år, som drives af Fredericia kommune.

BRUG FOR ÉN AT SNAKKE MED?

RING TIL VORES DØGNÅBNE AKUTTELEFON …
Vi kan hjælpe dig, hvis du oplever en akut psykisk krise, som du har svært ved at tackle.
Vores akuttelefon er åben døgnet rundt, 365 dage om året.

Tlf: 20 66 03 35 (du kan godt være anonym, når du ringer)

 

HVAD KAN VI TILBYDE?

Ro, tryghed og hjælp til at komme videre

  • Samtale: Gennem en støttende og afklarende samtale kan vi hjælpe, hvis du oplever en akut psykisk krise, som gør livet svært. Målet med samtalen er at skabe ro og tryghed. I tilfælde, hvor personalet vurderer det hensigtsmæssigt, kan vi lave en aftale om en personlig samtale.
  • Mulighed for overnatning: I særlige tilfælde, hvor det vurderes nødvendigt, kan personalet efter en personlig samtale, tilbyde en enkelt overnatning, i vores trygge og rolige rammer.
  • Erfarne og professionelle medarbejdere: Medarbejderne i Dit Akuttilbud Fredericia er alle professionelle, erfarne mennesker med forskellige faglige baggrunde og kompetencer.
  • Hvem er akuttilbuddet til: Dit Akuttilbud Fredericia henvender sig til alle Fredericia borgere, over 18 år, der har brug for en 'her og nu' støtte. Vi kan ikke tilbyde længere samtale forløb eller kontinuerlige støttende samtaler - hvis dette er dit behov hjælper vi dig gerne med at finde ud af, hvor du skal henvende dig.  
SORG

Som regel er sorg forbundet med det at miste. Sorg er en naturlig proces, men sorgen kan også blive så altopslugende, at den påvirker dit liv for voldsomt. Du kan hente støtte hos os.

ER DU PÅRØRENDE?

Tag en snak med os, hvis en pårørendes problemer er blevet dine problemer.

Dit Akuttilbud Fredericia er ikke kun for mennesker, som selv har det skidt. At være pårørende til et menneske i krise, kan nemlig også være ekstremt hårdt og opslidende. Har du et familiemedlem, en ven eller måske en kollega, som befinder sig i en akut krise, er du meget velkommen til at ringe til os. Vi kan tilbyde råd og vejledning om, hvad du kan stille op.

 

LIVSKRISE

Skilsmisse, fyring, økonomiske problemer, uvenskab, familieproblemer … Der kan være mange grunde til, at en livskrise opstår, og det kan være svært at snakke om. Vi kan hjælpe dig.

MISTET KONTROL

Har du mistet styringen med dit liv, er du angst eller har du tvangstanker, eller er du begyndt at være ond mod dig selv? Vi er klar til en snak, når det hele ser sort ud.

SELVMORDSTANKER

Hvis du føler, at livet ikke længere er værd at leve, er det altafgørende, at du får talt med nogen om det – så hurtigt som muligt. Vi lytter gerne til dine tanker.

MISBRUG

Er du på afvænning? er aftenerne måske svære lige pt? Så ring og få en snak - vi husker dig på, hvorfor du besluttede at lave en ændring i dit liv.