En kvinde kigger fortvivlet ud af vinduet
Slå adgang med tegn til/fra

Dit Akuttilbud

Et gratis tilbud til borgere i Fredericia. Dit Akuttilbud Fredericia er et gratis tilbud, som drives af Fredericia kommune.

BRUG FOR ÉN AT SNAKKE MED?

RING TIL VORES DØGNÅBNE AKUTTELEFON …
Vi kan hjælpe dig, hvis du oplever en akut psykisk krise, som du har svært ved at tackle.
Vores akuttelefon er åben døgnet rundt, 365 dage om året.

20 66 03 35 (du kan godt være anonym, når du ringer)

ELLER KIG FORBI I VORES CENTER
Vil du hellere snakke ansigt til ansigt, så ring og aftal en tid til personlig samtale.

HVAD KAN VI TILBYDE?

Ro, tryghed og hjælp til at komme videre

  • Krisesamtale: Gennem en første personlig, støttende og afklarende samtale kan vi hjælpe, hvis du oplever en akut psykisk krise, som gør livet svært. Målet med samtalen er at skabe ro og tryghed. Vores samtale kan foregå via telefonen eller i trygge rammer hos os på Nymarksvej 213.
  • Kriseplan: Når vi har lært dig, din situation og dine udfordringer at kende, kan vi sammen lægge en plan for, hvad næste skridt kan være. Vores mål er, at du får den rigtige støtte og hjælp, så du kan komme godt videre i dit liv. Hvis vi vurderer, at du har brug for mere eller anden hjælp end den, vi kan tilbyde, giver vi stafetten videre og hjælper dig med at tage kontakt til de rette.
  • Mulighed for overnatning: Hvis det giver mening for din situation, kan vi tilbyde en overnatning i vores trygge rammer.
  • Erfarne og professionelle medarbejdere: Medarbejderne i Dit Akuttilbud Fredericia er alle professionelle, erfarne, empatiske, sundhedsfaglige mennesker med forskellige baggrunde og kompetencer. Alle medarbejderne er undervist i krisesamtale og nogle er desuden uddannet i kriseplanen.
SORG

Som regel er sorg forbundet med det at miste. Sorg er en naturlig proces, men sorgen kan også blive så altopslugende, at den påvirker dit liv for voldsomt. Du kan hente støtte hos os.

ER DU PÅRØRENDE?

Tag en snak med os, hvis en pårørendes problemer er blevet dine problemer.

Dit Akuttilbud Fredericia er ikke kun for mennesker, som selv har det skidt. At være pårørende til et menneske i krise, kan nemlig også være ekstremt hårdt og opslidende. Har du et familiemedlem, en ven eller måske en kollega, som befinder sig i en akut krise, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan tilbyde råd og vejledning om, hvad du kan stille op.

 

LIVSKRISE

Skilsmisse, fyring, økonomiske problemer, uvenskab, familieproblemer … Der kan være mange grunde til, at en livskrise opstår, og det kan være svært at snakke om. Vi kan hjælpe dig.

MISTET KONTROL

Har du mistet styringen med dit liv, er du angst eller har du tvangstanker, eller er du begyndt at være ond mod dig selv? Vi er klar til en snak, når det hele ser sort ud.

SELVMORDSTANKER

Hvis du føler, at livet ikke længere er værd at leve, er det altafgørende, at du får talt med nogen om det – så hurtigt som muligt. Vi lytter gerne til dine tanker.

MISBRUG

Er du havnet i et misbrug – eller har du været udsat for misbrug? Så har du sikkert også svært ved at tale med nogen om det. Brug os. Vi er her for det samme.

DEPRESSION

Mange mennesker oplever på et tidspunkt i livet at ende i en depression, hvor humøret kun går én vej. Vi kender til depressioner og er klædt på til at støtte dig og hjælpe dig videre.