Slå adgang med tegn til/fra

Fondskonference 2020: Kommuner fortsætter succesfuldt samarbejde

Når Fondskonferencen 2020 bliver afviklet, er det tredje gang, at kommunerne i Trekantområdet går sammen om at lave den succesfulde konference.

De seks kommuner Fredericia, Kolding, Vejen, Billund, Middelfart og Haderslev trækker nu atter i  arbejdstøjet og er i gang med at planlægge Fondskonference 2020, hvor særligt fokus denne gang bliver på frivilligt socialt arbejde.

Sæt kryds i kalenderen

I lighed med den seneste konference i 2018 foregår fondskonferencen 2020 i Vejen Idrætscenter. Formålet er at give foreninger og frivillige et indblik i nogle af de mange muligheder for fundraising til  forskellige initiativer, der findes inden for det sociale område.

Programmet er ikke endeligt fastlagt, og der er derfor ikke åben for tilmelding endnu, men planlægningsgruppen opfordrer interesserede til at sætte kryds i kalenderen tirsdag den 25. februar 2020 kl. 16-21.

Den kommende fondskonference vil være en blanding af oplæg fra nogle af de fonde, der har fokus på sociale emner, og konkrete råd om f.eks. crowdfunding og projektbeskrivelse, samt mulighed for uformelle samtaler med fonde, kommunale repræsentanter med flere. Der bliver derfor plads til individuelle samtaler om støttemuligheder, uddelt gode ansøgningsråd og givet svar på, hvordan et projekt kan udformes, så det adskiller sig ud fra mængden.

Som deltager kan man således sammensætte sit eget program for deltagelsen i konferencen.

Formålet med konferencen er at understøtte frivillige sociale foreninger og lokale ildsjæle i deres arbejde - som også bidrager til udvikling af kommunerne. Desuden skal konferencen tjene som platform til, at de mange foreninger, NGO’er, fonde og kommuner kan mødes og skabe grobund for fremtidige samarbejder/partnerskaber og samskabelsesprojekter.

Arrangørerne håber derfor på, at deltagerne går derfra lidt klogere på, hvad fundraising er for en størrelse, og ikke mindst med inspiration til at føre deres projekt fra idé til virkelighed.

Yderligere informationer:

Henrik Poulsen, Fredericia Kommune, tlf. 2259 5071, henrik.poulsen2@fredericia.dk