collagebilleder med Fredericia motiver
Slå adgang med tegn til/fra

Fredericia, hvor skal vi hen?

Fredericianerne inviteres med i byrådets arbejde med en ny vision for Fredericia

En ny vision for Fredericia Kommune er på vej. Fredericia Byråd har fundet kikkerten frem for at stille skarpt på Fredericias udvikling frem mod 2032, og ifølge borgmester Steen Wrist er det vigtigt for det samlede byråd, at det bliver hele Fredericias vision.

”Byrådet har besluttet, at vi vil have en ny vision for Fredericia, der rækker 10 år ud i fremtiden. Det kan vi ikke gøre alene. Det kræver en bred og inddragende proces. Vi skal sammen med hinanden finde ud af, hvad drømmen om og for Fredericia er. Med en vision skal man turde at være ambitiøs og sætte nogle pejlemærker, der kræver, at man virkelig skal gøre sig umage for at nå derhen, og jeg glæder mig rigtig meget til at få alle fredericianernes gode input frem i lyset, ” siger Steen Wrist.

Samtalesaloner: Fredericia, hvor skal vi hen?

Borgere, virksomheder, foreninger m.fl. inviteres i løbet af foråret 2022 til en række samtalesaloner om den nye vision. Har man ikke mulighed for at deltage, kan man også give input via sms. Postkort med information vil snart være at finde rundt om i byen.  

Det er i sidste ende Fredericia Byråd, der skal vedtage den nye vision. Byrådet var tilbage i februar samlet for at kickstarte processen, der inden udgangen af 2022 skal munde ud i en ny fælles vision for hele Fredericia frem mod 2032.

Nyt år – ny vision for Fredericia

Fredericia Byråd har med Budget 2022 sat gang i arbejdet med en ny vision for Fredericia, som skal afløse den gamle Vision2020, der blev vedtaget i 2015. Målet er, at Fredericia går ind i 2023 med en ny vision. Der er i Budget 2022 sat 0,4 mio. kroner af til visionsprocessen.

Følg med i arbejdet med den nye vision på Fredericia Kommunes hjemmeside www.fredericia.dk/vision2032