Slå adgang med tegn til/fra

Fredericia Idrætscenter fejrer fødselsdag med stor aktivitetsweekend

Der er oplevelser og sjov for borgere i alle aldre, når Fredericia Idrætscenter inviterer indenfor til stor fødselsdagsfejring i slutningen af september.

Fredag den 27. september er det 50 år siden, at Fredericia Idrætscenter (FIC) åbnede dørene for borgere og turister på Indre Ringvej i Fredericia. FIC har besluttet af markere dagen med en stor aktivitetsweekend lørdag og søndag den 28. og 29. september.

”FIC har nu dannet rammen om fritidsaktiviteter og foreningsliv i et halvt århundrede. Det vil vi gerne fejre med en masse aktiviteter, hvor vi åbner centret op for alle borgere, der har tid og lyst til at opleve, hvad hele kommunens idrætscenter har at byde på”, siger Kasper Findahl, leder af Madsbyparken, som udover FIC tæller Madsby Legepark og Den Historiske Miniby. 

Oplevelser for både børn og voksne
Hele weekenden er spækket med oplevelser for børn og voksne i alle aldre. Lørdag og søndag fra kl. 11.00-17.00 inviteres alle til sjov og leg. Der vil være skattejagt, hoppeborge, rodeo-gris, zoo-race, jorden-er-giftig, badminton, bordtennis, skydning, bueskydning og masser af andre gratis aktiviteter. Derudover har Frisko doneret is til de først 350 børn både lørdag og søndag. 

Begge dage er der også aktiviteter og konkurrencer i svømmehallen og badelandet, der i anledning af fødselsdagen koster 50 kroner i entré. 

I centrets fitnessafdeling Ficness er der åbent hus lørdag kl. 9.00-14.00. Her kan man helt gratis se faciliteterne, prøve træningscentret og være med på et stort udvalg af hold. På dagen er der alt fra jumping fitness, yoga, TRX, deep water og meget mere. 

”Er man ikke helt klar til at ramme sofaen efter en aktiv weekend, kan man slutte af som publikum på tribunen i Thansen Arena og Monjasa Park. Lørdag kl. 16.10 er der nemlig ligahåndbold, når FHK tager imod Bjerringbro-Silkeborg, og søndag kl. 14.00 er der 1. divisionsfodbold, når FC Fredericia møder Hvidovre på stadion”, fortæller Kasper Findahl. 

Læs hele programmet for jubilæumsweekenden her