Slå adgang med tegn til/fra

Har du en militærhistorisk stormester i maven?

Kom på voldvandring med quiz for militærhistoriske nørder tirsdag d. 10. september.

Museerne i Fredericia inviterer alle interesserede til en voldvandring bygget op som en quiz omkring Fredericia Volds historie med stop flere steder. Voldmester Mikael Holdgaard Nielsen står for quizzen og guider rundt. 

”Denne gang handler vores quiz om begivenheder knyttet til militærhistorien, og da quizzen er for nørder, er der i den grad skruet op for spørgsmålenes sværhedsgrad. Der vil være nørdede spørgsmål om alt fra svenskekrigene til 2. verdenskrig. Så er du i ordets bedste forstand en militærhistorisk nørd, eller ønsker du at blive én, så vel mødt i en nørdedyst i kampen om bind et til tre af Fredericia Fæstnings Historie, ” siger Mikael Holdgaard Nielsen og fortsætter:

”Vi gør altid rigtig meget ud af at tilbyde arrangementer, som alle kan deltage i. Her gør vi en undtagelse og skruer op for niveauet, fordi vi ved, at der sidder en masse vidende borgere derude, der også skal have mulighed for at blive prøvet af i de emner, som optager dem. Og vi håber selvfølgelig at se så mange som muligt til et aften i militærhistoriens tegn, ” siger Mikael Holdgaard Nielsen. 

Foruden de tre bind får vinderen titlen som Militærhistorisk Stormester det næste år frem. I 2020 bliver der igen dystet om titlen, når den svære historiequiz gentages på ny. 

Tid og sted
Tirsdag den 10. september kl. 18.30 til ca. kl. 20.00. Vandring og quiz starter ved DSB’s mindelund på Holstens Bastion og slutter ved Nørreport. Alle er velkomne. Turen er gratis, og tilmelding ikke nødvendig.