Fælleskor

Kom og syng med i fælleskoret

Fælleskoret er en mulighed for alle sangglade fredericianere til at være med i et sjovt fællesarrangement

Hvis du kan lide at synge, så har du nu muligheden for at få rørt sangmusklen sammen med en masse andre sangglade mennesker. Fredericia Kommune gentager succesen fra de to foregående år og inviterer alle korsangere i kommunen til at deltage i årets fælleskor i forbindelse med fejringen af 6. Juli-Dagene.

Fælleskoret skal synge tre sange på Rådhuspladsen den 6. juli om eftermiddagen. Sangene, der skal synges i år, er: ”Vi kan bygge en by” og ”Der findes egne”. Det er to sange fra Den Kreative Skoles store koncertprojekt ”Fredericia Suiten” med tekster af Eva Chortsen og musik af Jakob Høgsbro. Desuden synger koret ”I Danmark er jeg født” med tekst af H. C. Andersen og melodi af Henrik Rung.

Der vil blive holdt to fællesprøver, hvor alle kan deltage. Det foregår i Lille Sal på Den Kreative Skole tirsdag den 11. juni og mandag den 17. juni kl. 16.00-18.00. Der vil blive lagt øvefiler på YouTube, så alle har mulighed for at øve sig hjemmefra.

Du kan tilmelde dig fælleskoret på kirstinekravn@gmail.com – også selvom du ikke synger i kor, men bare elsker at synge sammen med andre.

Koret bliver igen i år ledet af Kirstine Kjærulff Ravn.

Feedback