Projektchef for den boligsociale Helhedsplan i Fredericia Kasper Søstrøm
Slå adgang med tegn til/fra

Ny projektchef skal videreudvikle Sønderparken og Korskærparken

Boli.nu, Boligkontoret og Fredericia Kommune har ansat Kasper Søstrøm som projektchef for Den Boligsociale Helhedsplan i Fredericia.

Første februar bliver første arbejdsdag for den nye projektchef Kasper Søstrøm. Han blev udvalgt blandt et stærkt felt af kandidater til at stå i spidsen for Fredericias boligsociale helhedsplan.

”Vi er rigtig glade for, at Kasper har sagt ja til at stå i spidsen for den boligsociale helhedsplan i Fredericia. Han har gjort et overbevisende indtryk og er dedikeret til at skabe sociale forandringer med mennesket i centrum. Og han deler vores overbevisning om, at reelle forandringer sker i tæt samarbejde mellem alle interessenter”, siger Turan Savas, formand for Helhedsplanudvalget i Fredericia Kommune.

Kasper Søstrøm er 32 år gammel og uddannet socialrådgiver. Han har stor erfaring med arbejdet som boligsocial projektleder på den boligsociale helhedsplan Bispehaven i Aarhus Kommune og i Viby Syd, hvor han i dag arbejder som beskæftigelseskoordinator.

”Det er en rigtig spændende opgave, og jeg glæder mig til at komme i gang. Der er et rigtig godt udgangspunkt at bygge videre på, og jeg oplever nogle boligområder, hvor der er stor dedikation fra boligselskaberne og fra kommunen, som har lagt en kæmpe indsats i at udvikle Sønderparken og Korskærparken. Det vil jeg gerne rigtig gerne være en del af”, siger Kasper Søstrøm.

Den Boligsociale Helhedsplan er et fælles projekt mellem kommunen og de to boligforeninger Boli.nu og Boligkontoret, og i begge foreninger er der tilfredshed med den nye ansættelse.

”Kasper er meget kompetent og dybt engageret. Han har en bred forståelse for de indsatser vi skal i gang med, og han kan begå sig både i bestyrelseslokalet og medborgerhuset. Han har en vigtig evne til at undres, reflektere og ændre kurs, når der er brug for det. Hele tiden med fokus på resultaterne”, siger Jens Christian Lybecker, direktør i Boli.nu.

Og netop en stærk profil er vigtig i det videre arbejde med de to boligområder:

”Det har været vigtigt for os at finde en kandidat, der kan bygge videre på succeserne og omsætte Helhedsplanen til handling. Og så har vi med Kasper fundet en kandidat, der kan udvikle områderne i tæt samarbejde mellem beboerne, boligorganisationerne, virksomheder, uddannelsesinstitutioner og kommunen”, siger Finn Muus, direktør i Boligkontoret.

Som projektchef bliver Kasper Søstrøm leder for fem medarbejdere i områdesekretariatet, der sammen med blandt andet et beboerudvalg skal varetage arbejdet med de fire hovedområder i planen: Tryghed og trivsel, Kriminalpræventiv indsats, Uddannelse og beskæftigelse og Forebyggelse og forældreansvar.

Den kommende tid står på boligsøgning for Kasper Søstrøm og kæresten Minna, der planlægger at flytte til 7000 Fredericia.