Slå adgang med tegn til/fra

Nyheder fra hele verden

Det står tydeligere for os nu end nogensinde, hvordan alle verdens lande er afhængige af og påvirker hinanden. Corona-krisen har i den grad skabt opmærksomhed omkring de begivenheder, der sker i andre lande og de tilstande, som påvirker os herhjemme. Det gælder ikke blot hos vores nærmeste naboer, men i hele verden.

”Det er tankevækkende, at begivenheder langt væk fra vore breddegrader kan komme til at betyde så omfattende ændringer i vort samfund, som vi er vidne til nu”, siger Christian Jørgensen, der er formand for Borger- og Demokratiudvalget og næstformand i Kultur- og Idrætsudvalget.

Situationen giver et øget behov for at kunne orientere sig i internationale nyheder og det giver Fredericia Biblioteks platform mulighed for.

Fredericia Bibliotek abonnerer på tjenesten Press Reader, der giver adgang til ca. 4000 aviser og e-magasiner fra mere end 100 lande på 60 forskellige sprog. Man kan læse dagens avis i fuldtekst og her følge med i dagens nyheder i et konkret land.

kan varmt anbefale, at bruge Bibliotekets platform med internationale aviser og magasiner til at holde dig opdateret om nyheder fra hele verden. Det er en kærkommen mulighed for at komme tæt på verden og læse, hvad der sker rundt omkring”, udtaler Christian Jørgensen.

 

Fakta

Man kan læse mere om tjenesten Press Reader på https://fredericiabib.dk/pressreaderavis, og som altid ved det digitale bibliotek skal man bruge sit bibliotekslogin for at anvende den.

Flere e-magasiner findes på RB digital magazines. Her er et hav af såvel fagtidsskrifter som livsstilsmagasiner og sladderblade. Man har også adgang til tidligere numre af magasinerne, som er på RBDigital. Man kan læse så mange, man vil og har også her adgang via sit biblioteks-login.

For begge tjenester gælder det, at man skal være bosiddende i Fredericia Kommune og indmeldt som bruger på biblioteket for at få adgang via Fredericia Biblioteks log-in.
 

Du kan se en oversigt over alle de digitale tilbud, som biblioteker stiller til rådighed på https://fredericiabib.dk/e-materialer

Har du spørgsmål til nogle af tjenesterne så skriv til biblioteket på biblioteket@fredericia.dk