Slå adgang med tegn til/fra

Sådan kan du bruge vinterferien i Fredericia

Byder vinterferien på hygge med familien i Fredericia, så er her et overblik over, hvad du kan foretage dig i byen i uge 7.

Skattejagt, skøjteløb og vandsport! Mulighederne er mange, når borgere og børnefamilier i uge 7 skruer ned for tempoet og op for hyggen i vinterferien.

Her er et udpluk af de aktiviteter, som Fredericia har at byde på:

 

På med brillen og hop ind en anden verden
Du kan skyde vinterferien i gang med at opleve en ny virtuel verden. I forhallen på Fredericia Bibliotek kan du nemlig gå direkte ind fra gaden og prøve et sæt såkaldte virtuel reality-briller. Kom forbi og få fornemmelsen af at være til stede i en computerskabt virkelighed.

Læs mere på Fredericia Biblioteks hjemmeside

Tid og sted: fredag den 8. februar fra kl. 15.30 på Fredericia Bibliotek, Prinsessegade 27, 7000 Fredericia
Pris: Gratis

 

Fodr dyr og gå på skattejagt i Madsby
I Madsby Legepark er der flere spændende aktiviteter at komme efter. I løbet af vinterferien er det muligt at fodre parkens dyr, hele familien kan gå på jagt efter en gemt skat, og ungerne kan få en tur på ryggen af en pony.

Læs mere på Madsbyparkens hjemmeside

Tid og sted: mandag – torsdag i vinterferien i Madsbyparken, Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia 
Pris: Mellem 20-25 kr. for en aktivitet

 

Få et smil på læben til børneteater på biblioteket
Er det bedst at være stor eller lille? Og hvornår er man stor nok? Hvad nu hvis man bliver så stor, at der slet ikke er plads til én i verden? Stor Større Størst er en poetisk og humoristisk klovneforestilling om klovnen Frk. Lange, der pludselig en dag får storhedsvanvid. Forestillingen er inspireret af Halfdan Rasmussens børnebogsklassiker Lange Peter Madsen og varer ca. 45 minutter.

Læs mere på Fredericia Biblioteks hjemmeside

Tid og sted: tirsdag den 12. februar kl. 10.30 på Fredericia Bibliotek, Prinsessegade 27, 7000 Fredericia
Pris: 30 kr.

 

Ta’ til Fun Water Days i svømmehallen
Fun Water Days er tre sjove dage for børn mellem 6 og 15 år. Her kan ungerne prøve kræfter med børnelivredderprøven, waterballs, havfrue- og finnesvømning, paddleboards, vandvolley og Slangen Sally.

Læs mere på Visit Lillebælts hjemmeside

Tid og sted: tirsdag – torsdag fra kl. 8-15 i vinterferien i Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia
Pris: 699 kr.

 

Dyrk feriesport i Idrætshallen

 

I hele uge 7 er der mulighed for at dyrke feriesport i Fredericia Idrætscenter. Hver dag mellem kl. 12 og kl. 17 kan du spille kegler, fodbold, badminton, bordtennis og hockey. Det koster 50 kr. per person om dagen.

Læs mere på Visit Lillebælts hjemmeside

Tid og sted: Hver dag i uge 7 fra kl. 12-17 i Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia
Pris: 50 kr.

 

Kender du byens gemte historier?
Som en del af byens faste ferietraditioner inviterer Museerne i Fredericia og Velkomstcentret igen byens familier til spændende historie-quiz i hele vinterferien. Bliver du rigtig skarp i byens historie, kan du vinde en flot wallsticker med Fredericias vartegn Landsoldaten. Quizzen hentes i Velkomstcentret på biblioteket og tager ca. en time at gennemføre.

Læs mere på Visit Lillebælts hjemmeside

Tid og sted:  Hver dag i vinterferien fra kl. 12-16. Mød op i Velkomstcentret på Fredericia Bibliotek, Prinsessegade 27, 7000 Fredericia.
Pris: Gratis

 

Bliv guidet gennem voldens historie
Tag med på en guidet tur med fokus på Fredericia Vold og hør historien om, hvordan Danmark blev forvandlet fra europæisk stormagt til lilleputstat. Oplev voldanlægget og kom tættere på general Rye, general Bülow og de andre berømte generaler fra sejren i Fredericia.

Læs mere på Visit Lillebælts hjemmeside

Tid og sted: Onsdag den 13. februar kl. 13.30-15.30. Mød op i forhallen på Fredericia Bibliotek, Prinsessegade 27, 7000 Fredericia
Pris: 30 kr. for børn, 60 kr. for voksne

 

God ferie og god fornøjelse!