Slå adgang med tegn til/fra

Vær med til at hejse Blå Flag

Badesæsonen skydes officielt i gang med hejsning af det Blå Flag på Østerstrand, og du er inviteret med

Fredag den 15. juni kl. 10.30 hejser formand for Miljø og Teknik Christian Bro det Blå Flag på Østerstrand. Alle er inviteret med til nogle sjove og hyggelige timer på stranden. Du kan bl.a. høre mere om mulighederne for at træne på det nye aktivitetsgulv med havudsigt, som er en succes for motionisterne, og som benyttes af både Idræt i dagtimerne, Fitnessworld og gymnastikforeningen.

 

”Østerstrand er et fantastisk sted, hvor både børn og voksne har rig mulighed for at kaste sig ud i en masse aktiviteter under åben himmel og med den bedste udsigt til Lillebælt. Som noget helt nyt har Fredericia Kommune fået udviklet en app, som skal gøre det endnu sjovere at motionere på Østerstrand”, siger formand for Miljø og Teknik Christian Bro.

 

Sjov motion med app

Fredericia Kommune har i samarbejde med TræningsPavillonerne udviklet en app til mobilen. Med den ved hånden kan både børn og voksne kaste sig ud i alle mulige aktiviteter og leg på stranden. For de mindste børn indeholder app’en en sjov fangeleg med dyr og andre fantastiske væsener, de større børn kan kaste sig ud i en spændende opgavejagt, hvor de får trænet både ben og hjerneceller. App’en indeholder også bud på gode løberuter langs stranden og i byen med forskellige fitnessøvelser og instruktionsvideoer til træning i træningspavillonerne på stranden.

 

App’en ”TræningsPavillonen” er gratis og fås både til Iphone og Android og kan downloades allerede nu i App Store eller Google Play.