Slå adgang med tegn til/fra

Varsel om forhøjet vandstand

Opdateret kl. 11.00, 2. januar 2019

DMI: Ny skærpet varsel for skærbæk området 
Vi har netop modtaget en opdatering fra Trekant Brand og en ny skærpet varsling fra DMI - for Skærbæk området og det sydlige Lillebælt. Vandstanden har toppet ved Bøgeskov Strand og er nu aftagende her.

For det sydlige Lillebælt har DMI netop udsendt en ny varsling, hvor Skærbæk er omfattet. Vandstanden kan stige med 175 cm over daglig vande ud for Skærbæk/det sydlige Lillebælt, og den forventes at ramme Skærbæk i tidsrummet kl. 15.00 – 16.00.

Hvis denne varsling holder, så er der en risiko for, at Fjordvej i Skærbæk rammes af vand. Ligeledes opfordres ejere/lejere af ejendomme tæt på Lillebælt i Skærbæk til at sikre sig selv og deres ejendomme. I den forbindelse oplyses det, at der fortsat kan hentes sandsække på Skærbæk Havn foran grillbaren.

DMI opfordrer offentligheden til at undgå unødig færdsel i oversvømmelsestruede kystområder og følge anbefalinger fra myndighederne.
Vi anbefaler fortsat vores borgere at følge DMIs’ varslinger: https://www.dmi.dk/vejr/services/varsler/

Opdateret kl. 18.00, 1. januar 2019

DMI: Risiko for forhøjet vandstand i Skærbæk
Som prognoserne fra DMI ser ud lige nu, kan Skærbæk blive ramt af forhøjet vandstand med 1.2 – 1.6 m i morgen tidlig omkring kl. 8.00. For at forebygge kan du hente sandsække fra kl. 19.00 i aften på Skærbæk Havn ved P-pladsen foran grillbaren.

Vores beredskab følger udviklingen hos DMI, og vi anbefaler dig, at du gør det samme på www.dmi.dk/vejr/services/varsler/

Opdateret kl. 14.30, 31. december 2018

DMI varsler forhøjet vandstand
DMI har varslet forhøjet vandstand i bl.a. Lillebælt fra natten mellem tirsdag den 1. og onsdag den 2. januar til onsdag eftermiddag. For Fredericia er der varslet en vandstand på +124cm onsdag formiddag, hvilket normalt ikke giver nogen problemer.

I kan følge varslingen på DMIs hjemmeside: http://www.dmi.dk/vejr/services/varsler/