Slå adgang med tegn til/fra

Sagsbehandlingstider

Som borger har du krav på en hurtig og effektiv sagsbehandling

Henvendelse pr. mail
Når du sender en mail til Fredericia Kommune (kommunen@fredericia.dk), får du samme dag (pr. mail) en kvittering for, at Fredericia Kommune har modtaget din henvendelse sendt pr. mail.
Hvis det er muligt, får du svar på din henvendelse med det samme. Hvis ikke, vil du inden for 14 dage modtage en afgørelse eller en besked fra en sagsbehandler om, hvornår afgørelsen kan træffes.

Henvendelse pr. brev
Der sendes ikke automatiske kvitteringer for modtagelse af fysiske breve.
Hvis det er muligt, får du svar på din henvendelse med det samme. Hvis ikke, vil du indenfor 14 dage modtage en afgørelse eller en besked fra en sagsbehandler om, hvornår afgørelsen kan træffes.

Sagsbehandlingstider
Nedenfor finder du oversigt over sagsbehandlingstider i Fredericia Kommune. Klik på den enkelte fane for at se sagsbehandlingstiderne.

Børn og Unge
Jobcenter

Henvendelse pr. mail
Når du sender en mail til Jobcenter Fredericia får du inden for 24 timer (pr. mail) en kvittering for at jobcentret har modtaget din henvendelse. Du vil inden for 48 timer blive kontaktet af en medarbejder for et mere udførligt svar, enten på skrift, eller et telefonisk opkald.

Henvendelse pr. brev
Der sendes ikke automatiske kvitteringer for modtagelse af fysiske breve. Du vil inden for 48 timer blive kontaktet af en medarbejder for et mere udførligt svar. Enten på skrift, eller et telefonisk opkald.

Bilag