Slå adgang med tegn til/fra

Book tid i borgerservicecenter og jobcenter

Vi opfordrer alle som skal besøge Borgerservicecentret og Jobcentret til at booke en tid.

Ved at booke tid i forvejen vil du opleve minimal ventetid, og samtidig er du med at mindske risikoen for smittespredning og passe på dig selv, andre borgere samt personalet i Borgerservicecentret & Jobcentret.

Du skal bruge nemid for at logge på booking løsningen.

Hvis du har booket tid og bliver forhindret, bedes du annullere din booking i løsningen eller ringe til os på 72 10 70 00.

Når du skal book tid til MitID - se her

Hvis du har nøgle app, kan du her opdatere dine egne oplysninger med et gyldigt dansk pas udstedt efter 2012. Det vil gøre overførslen fra NemID til MitID letter.

Har du ikke nøgleappen fra NemID men i stedet nøglekort, så skal du vente med at gøre noget, indtil du har modtaget et brev fra din bank. Herefter kan du booke en tid i Borgerservicecentret og få din identitet bekræftet her.

Når det er din tur til at få MitID, vil du modtage en besked fra din bank. Beskeden får du enten i din net/mobilbank eller i digital post. Har du ikke Digital Post, vil du modtage et brev.  

www.mitid.dk finder du en vejledning til, hvordan du nemt kommer fra NemID til MitID.

Har du brug for hjælp til at få bekræftet din identitet?

Skal du have din identitet bekræftet i Borgerservicecentret, så skal du bestille en tid her på siden. Du kan også booke tid via kommunens Kontaktcenter på telefon 7210 7000, inden du kommer. Det kan være, vi kan hjælpe dig over telefonen. Du skal forvente, at der kan være et pres på ledige tider i Borgerservicecentret, da mange vil få brug for hjælp.