Madsby Legepark, familiebesøg
Slå adgang med tegn til/fra

Madsbyparken

Her kan du læse mere om Madsbyparken som omfavner Fredericia Idrætscenter, Den Historiske Miniby, Madsby Legepark og Monjasa Park.

Madsbyparken er et smukt område i Fredericia med et stort grønt areal på 80 ha., der omfavner Fredericia Idrætscenter, Den Historiske Miniby, Madsby Legepark og Monjasa Park.

Hygge, leg og oplevelser for alle sanser i trygge rammer er kendetegnende for området. Med over 400.000 gæster årligt er det områdets største turistattraktion for børnefamilier.

Tag en spændende tur med Madsbytoget, der kører mellem alle faciliteterne i Madsbyparken.

Sommersæsonen byder på forskellige former for gratis børneunderholdning og andre aktivitetsmuligheder.

Læs mere om Madsbyparken her

Fredericia Idrætscenter

Fredericia Idrætscenter er en af landets største idrætscentre og råder blandt andet over 6 moderne idrætshaller, svømmehallen, tropisk badeland, padelbaner og et topmoderne træningscenter.

Se mere om Fredericia Idrætscenter her.

Den Historiske Miniby

Den Historiske Miniby viser Fredericia købstad i 1849 med de lige gader, og lave huse omkranset af en grøn vold. Alt - huse, gader, voldanlægget og byens areal - er genskabt i størrelsesforholdet 1:10 så præcist som muligt.

Få et indblik i hvordan vi bygger husene i Den Historiske Miniby, hvilke materialer vi bruger og hvor meget tid der bliver brugt på at skabe et autentisk og tidssvarende udseende. Du kan også læse mere om hvem der står bag opbygningen af Minibyen, hvem er de frivillige kræfter der gør et enormt stykke arbejde.

Se mere om Den Historiske Miniby her.

Madsby Legepark

Madsby Legepark tiltrækker gæster fra både nærområdet og resten af Danmark samt udenlandske turister i sommersæsonen. Der er fri adgang hele året, og sæsonen er fra 1. april til og med uge 42, hvor der dagligt er åbent fra kl. 10.00 for de betalende aktiviteterne som bådudlejningen, Minigolf, og Madsbykiosken.

Du finder også en stor dyreafdeling med bl.a. fugle i en indendørs- og udendørs voiliere samt indhegninger med geder, får, grise og kaniner.

Se mere om Madsby Legepark her.

Monjasa Park

​Monjasa Park, hjemmebane for FC Fredericia, er sammenbygget med Fredericia Idrætscenter, der står for den daglige drift og udlejning.

Banen er nedgravet og giver dermed tilskuere og spillere en god arena effekt.

Banen er anlagt og godkendt som 1. divisionsstadion.

Der er etableret varme i banen.

Anlægget er godkendt til 10.000 besøgende til koncertarrangementer og til 6.000 tilskuere til en fodboldkamp. Midt på tribunen ligger thansen.dk loungen med en flot udsigt over banen.

Se mere om Monjasa Park her.

Madsbytoget

Er du på besøg i Madsby Legepark, kan du tage Madsbytoget til Minibyen.

Køb en kombineret billet til både Madsbytoget samt entré til Minibyen for kun 45 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Så får I også den flotte tur igennem Madsbyparken med i prisen.

Billetter kan købes i informationen i Madsby Legepark.