Slå adgang med tegn til/fra

Om hjemmesiden

Web­til­gænge­lig­hed

Fredericia.dk skal være for alle og bruges af alle. Derfor har vi fokus på digitalt udfordrede brugere som udgør om op mod 20% af den danske befolkning. Vi gør vores bedste for at leve op til den fælles standard for webtilgængelighed, som hedder WCAG 2.1.

Hjælp os med at blive bedre

Vi bruger Siteimprove til at kontrollere, om vi overholder de digitale retningslinjer for god tilgængelighed. I løbet af 2020 blev der foretaget forskellige ændringer på sitet, herunder tekniske optimeringer, justeringer af kontrastfarver samt hjælpetekster mv., som alt sammen påvirker webtilgængeligheden. Efter endt gennemgang af sitet, scorede fredericia.dk 85,8% i webtilgængelighed.

Vores mål er at opnå så høj webtilgængelighed på alle vores hjemmesider, som muligt. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores leverandør samt redaktørerne for at rette de forskellige tilgængelighedsfejl. Men uanset hvor umage vi gør os, så er det ikke alt vi opdager. Noget vi kan gøre bedre. Så hjælp os med at blive endnu bedre.

Kontakt

Skriv til os på webteam@fredericia.dk hvis du oplever problemer eller hvis du har brug for en tilgængelig version af et dokument på vores hjemmeside.

Tilgængelighedserklæring

Som offentlig myndighed er Fredericia Kommune omfattet af loven om webtilgængelighed, som blandt andet stiller krav om, at alle vores hjemmesider skal have en tilgængelighedserklæring. Du finder vores tilgængelighedserklæring i footeren på fredericia.dk/was