Slå adgang med tegn til/fra

Presse

Her finder du billeder til pressebrug, pressekontakt, logoer, markedsføring m.m.

Kommunikationsafdelingens opgave er at understøtte Fredericia Kommunes mål om at være en kommunikerende kommune. Vi ønsker at have et godt samarbejde med pressen, og journalister er altid velkomne til at kontakte os i kommunikationsafdelingen. Vi hjælper med at finde svar på spørgsmål, kontaktpersoner og cases mm.

Vores pressemeddelelser finder du under Nyheder

Har du spørgsmål til vores designmanual, er du velkommen til at sende os en mail på kommunikation@fredericia.dk eller kontakte os i Kommunikationsafdelingen. Du finder kontaktinfo under Kontakt Kommunikationsafdelingen.

 

 

Kontakt Kommunikationsafdelingen

Britta Hallin
Kommunikationsrådgiver
Mobil 4123 8633
britta.hallin@fredericia.dk

Trine Taub-Fisker
Kommunikationsrådgiver
Mobil: 2285 1850
trine.taub-fisker@fredericia.dk

Anmodninger om aktindsigt kan sendes til kommunen@fredericia.dk 

Har du spørgsmål vedr. markedsføring af Fredericia Kommune eller pylonerne ved indfaldsvejene, så er du velkommen til at sende en mail til kommunikation@fredericia.dk

Har du brug for et billede?

Du finder billeder fra Fredericia Kommune og af vores byrådspolitikere i vores billedarkiv

Du må bruge billederne i forbindelse med omtale af Fredericia Kommune, og når du bruger billederne, skal du kreditere dem med; Foto: Fredericia Kommune.
 

Har du brug for et logo?

Du må bruge vores logo i forbindelse med omtale af Fredericia Kommune. Logoet finder du også i vores billedarkiv

Vores logo skal som udgangspunkt bruges som standard i CMYK- eller pantoneversionen. Hvis det ikke er muligt, så skal logoet bruges i sort/hvid-versionen.
Der må ikke ændres på størrelsesforhold og afstande i logoet.

Har du spørgsmål til vores logo, er du velkommen til at sende os en mail på kommunikation@fredericia.dk eller ringe til en af os i Kommunikationsafdelingen. Du finder kontaktinformationer under Kontakt Kommunikationsafdelingen

Pyloner/infoskærme

Retningslinjer for markedsføring på pyloner

Vi har tre pyloner/infoskærme, der er stillet op ved indfaldsvejene til Fredericia på Vejlevej, Snoghøj Landevej og Egeskovvej. Pylonerne kan bookes af eventarrangører, udstillere, foreninger, kulturinstitutioner, kommunens egne afdelinger m.v., der ønsker at markedsføre aktiviteter, der har almen interesse eller relevans. Aktiviteterne skal være åbne for alle borgere og turister i kommunen, og som hovedregel finde sted i Fredericia. Tekniske specifikationer og information om indhold mv. er nærmere beskrevet i dokumentet: Indhold og specifikationer for annoncering på pyloner, som du finder under bilag

Skærmene kan bookes i hele uger og som udgangspunkt i op til 2 uger før et arrangement. Dog kan der træffes aftale om tidligere annoncering i forbindelse med forsalg til et arrangement og længerevarende annoncering ved udstillinger og lignende, hvis der er ledig kapacitet.

Ved booking annonceres der på alle tre skærme. Annoncerne vises i ca. 15 sekunder ad gangen og skifter ved op- og nedblænding. Der kører 5-8 annoncer ad gangen i ”karrusel”, dvs. at en enkelt annonce som minimum vises ca. 1 gang hvert 2. minut. Skærmene er slukket alle dage mellem kl. 23.00 og kl. 06.00.

Priser ved enkeltbookinger
Pris pr. uge: kr. 2000,- inkl. moms men ekskl. opsætning af grafik.
Folkeoplysende foreninger, der modtager tilskud og er hjemmehørende i Fredericia Kommune, kan annoncere til halv pris, ligesom markedsføring af aktiviteter på pylonerne kan indgå i bevilliget støtte fra Fredericia Kommune.

Har du spørgsmål vedrørende booking, annoncering mv., er du velkommen til at sende en mail til kommunikation@fredericia.dk

Bemærk: Vi forbeholder sig ret til at vurdere, om et arrangement eller en begivenhed kan annonceres på by-pylonerne. Arrangementer, der finder sted uden for Fredericia Kommune, vil som hovedregel blive afvist. Vi forbeholder sig ligeledes ret til at forkaste en annonce, hvis vores retningslinjer eller anvisninger ikke følges.

Bilag