En flok unge
Slå adgang med tegn til/fra

Ungemiljøerne

Det er gratis for alle unge fra 7. klasse til 18 år at deltage i ungemiljøernes forskellige aktiviteter, som dygtige og engagerede pædagoger fra Ungdomsskolen har ansvaret for. Du kan læse mere om ungemiljøerne nedunder.

 

 
Erritsø

Lokalitet/åbningstider
Ungemiljøet afd. Bygaden har lokaler på Erritsø Fællesskole afd. Bygaden.
Her har vi en klynge der er indrettet til ungemiljø med bl.a. Danceroom, bordtennis/air hockey rum, film/spille rum med storskærm og appeltv, et stille/hygge rum som også bruges til AKT samtaler, et fællesrum med borde, sofaer, playstation og X-box, samt forskellige brætspil.
I alle lokaler er der trådløst internet, og mulighed for at lave/varme sin egen mad i både skoletiden og i fritiden.
Derudover har vi et skønt ud område, hvor vi pt. har mulighed for bålhygge. På sigt håber vi meget på at få bygget bålhus og udekøkken.
Formiddag/eftermiddag i skoletiden, bruges ungemiljøet af skolens elever i pauser og til gruppearbejde.

Ungemiljøet har åbent mandag, tirsdag og  onsdag   fra skolen lukker kl. 16.00 – 21.30, samt den sidste fredag i hver måned fra kl. 17.00 – 24.00.

Målgruppe
Unge fra 7 klasse og til og med det 18 år. Ungemiljøet afd. Bygaden er primært for lokalområdets unge.

Fællesskab, kammeratskab og ansvar
Vi arbejder målrettet på, at de unge tager ansvar for alt hvad man kan og skal tage ansvar for, - her bl.a. at de deltager i planlægning af forskellige aktiviteter, at de behandler deres inventar(rammerne ordentligt), medvirker til anskaffelse af penge til aktiviteter/inventar, og sidst med ikke mindst, at de tager ansvar for hinanden på tværs af alder, klassetrin osv. Med andre ord, - at de behandler hinanden godt og respektfuldt uanset at vi alle er forskellige! Vi tolerer/acceptere under ingen omstændigheder mobning og eksklusion!!!

Kontakt
På Facebook har vi en gruppe der hedder ungdomsskolens ungemiljø afd. Bygaden, hvor man efter accepteret medlemskab, kan følge med i forskellige aktiviteter og generel få info om diverse relevant fra vores praksis. Siden er for både unge og forældre.

Såfremt man har brug for at tale med en medarbejder fra Ungemiljøet, kan vi kontaktes på mobil: 22 74 76 62. Ellers henvises der til Ungdomsskolens telefon.

Anders Christensen
Anders Christensen

Betina Sell
Betina Sell

Jacob Bjerg
Jacob Bjerg

Nini Ravn
Nini Ravn

 

 

Fjordbakke

Ungemiljø Taulov og Skærbæk

Hvad, hvem og hvor er vi?

Ungemiljøet Taulov er et ungemiljø for unge fra 7. klasse til de fylder 18 år med med tilknytning til Fjordbakkeskolen. Ungemiljøet er i Elbohallen på Tingvejen.  Ungemiljøet  har vi 2 faste åbningsaftener, mandag og tirsdag fra kl. 18.30 – 21.30. I 7. klasserne samles de unge fra Skærbæk og Taulov i overbygningen i Taulov afdelingen. Vi har et tæt samarbejde med skolen, hvor vi pædagoger indgår i den Understøttende undervisning i overbygningsklasserne 7. og 8. årgang. En mulighed som vi profiterer af i forhold til at være sammen med de unge og kende dem i flere af de arenaer og relationer de indgår i.

Hvad kan vi tilbyde?

 • Café med trådløst internet og køkken, hvor de unge har mulighed for at varm deres mad, eller bage hvis de har lyst til det.
 • De unge har mulighed for at hygge sig med bordtennis, pool og diverse spil.
 • Et hjørne af fællesrummet er indrettet med storskærm, blød sofa og fatboys, og der hygges til favoritserier og fodboldkampe.
 • Vi har computerrum med 6 faste pc'er med diverse spil, og et rum med vores Playstation, hvor FIFA pt. er det helt store hit. I samlingssalen er der en scene og mulighed for at danse og optræde.
 • Idrætshallen kan vi gøre brug af i det øjeblik den ikke bruges af vores lokale foreningsliv, og her nyder de unge alle mulige sportsgrene fodbold, håndbold, basketbold, badminton, hockey, køre på rolere og meget mere, alt sammen i interesse og legeelements tegn og baseret på samværet med hinanden.
 • Derudover har vi en separat bygning med køkken, kreativt værksted og multimedie rum.
 • Vi har et stort udeareal med fodboldbaner og vores bålhus og en terrasse med borde bænkesæt hvor vi griller på vores gasgrill
 • Den kommende 7. årgang på Fjordbakkeskolen efter ferien, har fået tilbudt at komme i Ungemiljøet i juni måned, og allerede de første besøgsaftener, har de næsten været på besøg hele den kommende 7. årgang fra Taulovafdelingen.
 • Vi deltager i det kommunale Ungemiljø's fællesaktiviteter, hår på brystet, what about, Lan partyer, sidste skoledag mm.

Personale: 

Michael Damm Pedersen
Koordinator:
Michael Damm Pedersen
mobil:22850122
michael.d.pedersen@fredericia.dk

Lise Jensen
Pædagog:

Lise Jensen

Dennis Nørholt
Pædagog:
Dennis Nørholt

Kirstinebjerg

Ungemiljø Kirstinebjerg

Hvad, hvem, hvor?

Ungemiljøet på Havepladsvej er en del af Ungdomsskolen, der tilbyder et sted for unge fra 7.klasse til de fylder 18 år med tilknytning til Kirstinebjergskolens overbygning. Vi har et tæt samarbejde med skolen og vores lokaler befinder sig i kælderen på skolen. Ungemiljøet er indrettet og udsmykket af de unge og mange af aktiviteterne i miljøet udvikles i sammenspil med unge. Vi er 4 pædagoger tilknyttet UM3 og er altid mindst 2 voksne tilstede, hvor vi sammen med de unge er med til at skabe rammerne for et rigtig godt sted at være ung med andre unge.

Hvad kan vi tilbyde i UM3?

Hver dag i skolens åbningstid kan man benytte UM3’s spiseområde med trådløst internet, hvor der i skoletiden er mulighed for at varme medbragt mad! Man kan slå sig løs på enten bordtennis, billard eller air- hockey. Det er et Net-Café område med tilgængelige pc’ere, spillekonsoller, samt en Switch-port, hvor man har mulighed for at tilslutte eget medbragt udstyr.

Udover skolens åbningstid har vi åbent hver mandag og onsdag fra kl. 18.30 – 21.30. Det er muligt at melde sig på Mad - hold onsdage i ulige uger, hvor vi samles og kreerer nogle lækre måltider, vi kan nyde i fællesskab.  (Åbningstid fra kl. 17.00) Udover er der ”Late-night” (som regel) den sidste fredag i måneden, hvor vi har åbent fra 19.00 – 24.00!

I vores aftenåbningstid laver vi mange forskellige aktiviteter! Boldspil, ture til DOH, film osv. Har du nogle idéer til noget du kunne tænke dig, er vi altid åbne så kom endelig til en snak! Man kan også selv være drivkraften bag mange af vores aktiviteter!

Et par gange om året er der også weekend arrangementer, såsom LAN-Party, overnatninger, fodboldkampe med FC Fredericia på Fredericia Stadion, gerne i samarbejde med nogle af de andre Ungemiljøer i Fredericia.

At være ung i UM3 er at være ung i udvikling. Man udvikler sine sociale kompetencer i sammenspil med andre unge. De unge bliver en del af et ”netværk” hvor de kan udvikle færdigheder og skabe kontakter, der er brugbare igennem deres ungdomsliv. Alt dette sker i sammenspil med et team af ansvarsfulde voksne, der er med til at guide og støtte de unge i de situationer hvor der er et behov.

Det pædagogiske personale:

Thomas Grauslund

Thomas Grauslund

Line May Jacobsen
Line May Jacobsen 

Tommy Nysum
Tommy Nysum 

Morten Christofferson

Morten Christofferson

Melissa Lange
Melissa Lange

Ullerup Bæk

Ullerupbæk Nørre Allé

HVOR ?

Ungemiljøet er for alle unge fra 7.klasse til 18 år. Ungemiljøet har sit afsæt i fællesrummet ved kantinen på Ullerupbækskolen.

Åbningstider er mandag og onsdag fra 18.30-21.30

Hvad kan jeg lave ?

SPORT:
Vi bruger skolens gymnastiksal til badminton, basketball og fodbold (husk skiftesko)

MUSIK:
Du har mulighed for at udfolde dig musikalsk i musiklokalet. Uanset om du kan spille eller aldrig rørt et instrumentment, har du her mulighed for at lære at spille trommer, bas, keyboard m.m sammen med dine venner.

SMYKKE-VÆRKSTED:
Her har du mulighed for at lave dine egne smykker (også perfekt som gave-idé).

LÆKKERT MAD:
Lær at lave lækkert mad. I skolekøkkenet bliver der eksperimenteret med forskellige retter. Der er i øjeblikket et pige madhold.

FC FREDERICIA:
Hvis du er en del af ungemiljøet på Ullerupbæk så kan du komme gratis ind på stadion og se FC Fredericia spille.

SLAPPE AF OG HYGGE:
Vi har nogle dejlige sofaer hvor du kan slappe af, drikke the, og bare snakke med dine venner. Eller måske spille lidt playstation, bordtennis eller Pool.

Pædagogerne har tænkt over nye ting som vi også gerne vil tilbyde:

 • Hvad siger du til det ?
 • Ture til superligakampe eller landskamp?
 • Grill i Madsbyparken ?
 • Fisketure ?
 • Koncert-ture ?
   

HVAD KUNNE DU GODT TÆNKE DIG ?
Vi er åbne overfor nye forslag. Så sig endelig frem. Ingen ideer er dårlige. Vi glæder os til at se jer alle sammen.

Vel mødt og venlig hilsen

Ewa, Casper, Jan

 

VÆRDIGRUNDLAG

Ungemiljøet skal være et sted hvor I unge kan mødes, og hvor alle føler sig velkommen og godt tilpas. Det er jer som ung som skal være med til at forme stedet, og drive det i den retning som I nu syntes. Ungemiljøet har selvfølgelig nogle værdier og normer som skal følges.

 • Der skal være plads til forskelighed.
 • Der skal udvises respekt for hinanden både i sprog og opførelse.
 • Vi er alle ansvarlige over ungemiljøets og skolens inventar.
 • Vi følger skolens reglement og anvisninger i forhold til rygning og brug af gymnastiksal og musiklokale.

Overtrædelse af ovenstående værdigrundlag kan medføre bortvisning.

Iben
Iben 

Jan*
Jan 

Casper
Casper

 

Ungecaféen

Ungecaféen er et tilbud til unge i alderen 13 - 18 år. Målgruppen er primært unge drenge med anden etnisk baggrund end dansk. Ungecaféen er det sted, hvor de etniske drenge kan hænge ud, og et sted, hvor de kan foretage sig forskellige aktiviteter. Et andet vigtigt element er, at de unge har en voksen de kan dele deres bekymringer med f.eks. i forhold til deres etnicitet.

Ungecafeen har åbnet: tirsdag og torsdag far 18.00 – 22.00
Adresse: Medborgerhuset Korskærparken, Ullerupdalvej 13, 7000 Fredericia
 

Gashim

Gasim Hamid Salem

Ungemiljø på Frederiksodde Skolen

Klubben er et aftentilbud til de unge fra 6-10 klasse på autismeafdelingen. Her er der mulighed for at være sammen med jævnaldrende og derved få styrket de sociale relationer.

Der er mulighed for forskellige aktiviteter med udgangspunkt i de unges interesser – spil, leg i hallen, bordtennis, pool, udeliv, madlavning med mere.

Derudover vil der i løbet af året blive arrangeret nogle ture ud af huset.

Tilbuddet er gratis.

Den røde tråd

Vi fokuserer på ”den pædagogiske røde tråd” i alle vores tiltag, som drejer sig om at skabe sammenhæng imellem skole og fritid til gavn for børnenes læring og trivsel.

Derfor arbejder vi blandt andet med, demokrati, medindflydelse og målstyring på fritidsområdet.

Pædagoger og lærere skal samarbejde om såvel faglige som personlige og sociale mål for alle elever, som skal sikre en fokuseret og helhedspræget indsats til gavn for børn og unge.

Et centralt mål for fritidstilbuddet skal dreje sig om, at skabe sammenhæng imellem skole og fritid.

Klubbens lokaler på Indre Ringvej.
Personale: 
Pædagogisk Fritidsleder
Jane Hejl på 72106287
jane.Hejl@fredericia.dk

 

Lyng rollespil

Lyng Rollespil er et kommunalt fritidstilbud til børn og unge fra 4. klassetrin og opefter.
Du kan læs mere om Lyng Rollespil er noget for dig her