Daginstitutioner

Her finder du information om daginstitutioner - et tilbud til 0-5 årige børn
Klik på kortet for at komme i gang
Når du klikker på kortet, åbner en ny side, hvor du får vist et større kort. Klik på den enkelte daginstitution (trekant) for at finde oplysninger om kontakt, åbningstider, frokostordning, link til hjemmeside mm. 
Du kan også vælge at få vist alle kommunale dagplejere og folkeskoler i Fredericia Kommune på kortet.
 
Kort Daginstitution
 
Du kan også klikke direkte på et af linkene herunder, hvis du allerede ved, hvilket distrikt du ønsker pasning i.
Distrikt Erritsø

Distrikt Erritsø består af fire kommunale daginstitutioner. Disse er alle 0-5 års institutioner med 3-5 grupper.

Og den selvejende daginstitution Erritsø Børnehus med to daginstitutioner (Agerkrogen med 2 grupper til 3-5-årige og Bakkely med 3 grupper til 0-5-årige).

Læs mere om Distriktsinstitutionen Erritsø

Facebook: Distrikt Erritsø 0-6 år

Fjordbakkedistriktet

Distriktet dækker Taulov, Skærbæk og Herslev. Spiren og Lucinahaven ligger i Taulov og er på henholdsvis 6 og 5 grupper. I Skærbæk er der Fyrtårnet, som også er på 6 grupper. I Herslev er der en mindre daginstitution på 2 grupper. Alle daginstitutioner har både vuggestue og børnehave.

Læs mere om Distriktsinstitutionen Fjordbakke

Facebook: Fjordbakkedistriktet - Skole, børnehave, vuggestue og dagpleje

Ullerup Bæk distriktet
Specialdaginstitutioner

I Fredericia Kommune er der to daginstitutioner, der har handicappladser/specialpladser - og samtidig også almindelige pladser. Handicappladserne skal man visiteres til, de almindelige pladser kan man frit søge. Du kan læse mere om daginstitutionerne ved at følge linkene nedenfor.

Børnehaven Stendalen er en handicapintegreret daginstitution med børnehavebørn i alderen 2-7 år og børn med handicaps i alderen 0-7 år:

Kløverløkken er en integreret daginstitution, der kan modtage 0-6 årige hørehæmmede børn og som også er specialiserede i at samarbejde med hørehæmmede forældre til 0-6 årige:

Feedback