Billede af Christian Bro som ny borgmester
Slå adgang med tegn til/fra

Christian Bro er klar til opgaven

Et enigt byråd har netop peget på Christian Bro som ny borgmester

Ved et ekstraordinært byrådsmøde i dag pegede et enigt byråd på Christian Bro, som ny borgmester i Fredericia Kommune, og Christian Bro er klar til at overtage opgaven efter Steen Wrist.

”Som borgmester vil jeg bestræbe mig på at holde fast i den sikre kurs og den gode politiske dialog, som vi har genfundet de seneste år med Steen i spidsen. Min vision er vel i virkeligheden at bygge bro fra nutiden til fremtidens Fredericia, i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med kommunens mange medarbejdere og samarbejdspartnere. Jeg vil arbejde for mere social retfærdighed og mindre ulighed i levevilkår og muligheder, som er en grundpille for enhver god socialdemokrat. Fundamentet for, at det kan lykkes, er en god, sund og robust kommunal økonomi. Jeg tænker, at det bliver hovedopgaven, ikke mindst med et budgetseminar og økonomioplæg på min første dag på broen”, siger Fredericias nye borgmester Christian Bro.

Byrådet godkendte samtidigt, at Steen Wrist udtræder af Fredericia Byråd, og Anette Hyre-Jensen, som tidligere har siddet i byrådet, overtog den ledige plads efter Steen.