der bliver holdt en lup over ordet søg job
Slå adgang med tegn til/fra

Sådan søger du

Her få du hjælp til at ansøge online, oprette en jobagent og læse om vores behandling af uopfordrede ansøgning og ønske om virksomhedspraktik

Fredericia Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Vi opfordrer til at du sender din ansøgning og bilag online, som en word eller pdf fil.

Når du finder det job, du er interesseret i, sender du din ansøgning via linket i bunden af det enkelte jobopslag. Her vedhæfter du også dit CV samt dokumentation for relevant uddannelse og erhvervserfaring. 

Du modtager efterfølgende en kvitteringsmail på, at Fredericia Kommune har modtaget din ansøgning og bilag. Vær opmærksom på, at bekræftelse for modtaget ansøgning, indkaldelse til samtale, afslag og øvrig korrespondance med Rekrutteringsteamet sker via den mailadresse og det tlf.nr., du har opgivet under personlige oplysninger.

Afsenderen fremgår som no-reply.fredericia@emply.net og kan evt. lande i din mappe ”Uønsket post” eller i dit spamfilter. Du kan ikke besvare mailen.

Din ansøgning bliver behandlet fortroligt og i henhold til persondataloven.

 

Uopfordrede ansøgninger

Da Fredericia Kommune er en offentlig virksomhed, skal vi opslå alle ledige faste stillinger, og kan derfor ikke fastansætte medarbejdere, som ikke har søgt en opslået stilling. Du er velkommen til at oprette en jobagent. Du vil derefter modtage en mail, når vi opslår stillinger, der matcher dine indtastede kriterier.

Opret en jobagent

I Fredericia Kommune ønsker vi at du nemt bliver opmærksom på alle de spændende jobs, vi tilbyder. Opretter du en jobagent, kommer du derfor ikke til at gå glip af de spændende stillinger - vi sender dem nemlig til dig pr. mail og sørger for de matcher den jobkategori du har angivet.

Når du opretter en jobagent får du tilsendt en e-mail med et brugernavn og adgangskode, og du vil herefter automatisk modtage en e-mail med vores jobannoncer, når vi opslår et job, som matcher dine indtastede kriterier. Her kan du tilmelde dig vores jobagent.

 

Karrierecenter

Når du søger en stilling ved Fredericia Kommune bliver du automatisk oprettet i karrierecentret. Et sted, hvor du altid kan se jobannoncen du har ansøgt, din ansøgning og dine bilag. Dette er også tilgængeligt efter endt ansøgningsfrist. Du får tilsendt en adgangskode på mail, når du har ansøgt en stilling.
 

Virksomhedspraktik

Ønsker du at komme i virksomhedspraktik ved Fredericia Kommune, skal du kontakte dit jobcenter.