Slå adgang med tegn til/fra

Fundraising for foreninger

Der findes mange fonde og puljer, som støtter foreningsverdenen

Uanset, om det er store beløb til nybyggeri og renovering eller et mindre beløb til et lokalt arrangement eller materialer, så findes der ofte en eller flere fonde, som kan og vil hjælpe. Fredericia Kommune har oprettet et abonnement på Fundraising Clubs foreningsguide. Guiden indeholder blandt andet en tilskudsdatabase, hvor du kan søge puljer og fonde, abonnere på nyhedsbreve med relevant information omkring fundraising, søge efter samarbejdspartnere og meget mere.

Fundraising Club – Fredericia Kommune

Som forening i Fredericia Kommune kan I, via Fundraising Club, finde hjælp til at søge penge til diverse projekter.

Fundraising Club

Alle foreninger i Fredericia Kommune tilbydes gratis adgang til en stor tilskuds- og fondsdatabase og får en masse tips til fundraising.

Foreninger hjemmehørende i Fredericia Kommune kan oprette sig gratis. Du opretter dig som bruger ved at udfylde kontaktformularen på linket. Derefter har du straks adgang til Fundraising Club.

Tilmed Fundraising Club gratis

Fondsdatabase

Databasen indeholder hundredvis af fonde og tilskudsmuligheder, som kan søges af foreninger og organisationer. Udvalget af fonde og puljer er tilpasset foreningslivet og medtager både EU, nordisk, offentlige danske og private danske ordninger indenfor det frivillige sociale område, natur og friluftsliv, fritid, idræt, ungdom, beboer- og borgerforeninger, kulturliv, miljø m.fl. Hertil kommer alle kommunale tilskud og fonde fra Fredericia Kommune og lokalområde.

Fundraisings guide

Fundraising Club har en guide, som hjælper din forening igennem et projektforløb med alle de faser, man normalt opererer med – lige fra udvikling af projektets idé til evaluering, når projektet er slut. Man kan også finde en række nyttige skabeloner og værktøjer, der kan hjælpe dig og din forening igennem ansøgnings- og projektforløbet.

Månedligt webinar

Én gang i måneden afholder Fundraising Club webinar, hvor I vil møde en af virksomhedens eksperter. Her kan du få mange gode råd og ny inspiration til din egen fundraising. Du vil opleve webinarer som Q&A, undervisning i forskellige færdigheder til din egen fundraising, gennemgang af nye relevante fonde/puljer og meget mere.

Nyheder

På nyhedssiden kan man læse om nye fonde og puljer, lade dig inspirere til nye projekter ved at se, hvilke bevillinger fondene har givet, aktuelle ansøgningsfrister og al den aktuelle information I har brug for om fondsverdenen. Nyhederne opdateres løbende på hjemmesiden og kan udsendes som nyhedsbrev til din e-mail.

Sparingsnetværk

Har du et spørgsmål om dit projekt, f.eks. Idéer til, hvor man kan få tilskud, brug for at høre andres erfaringer eller vurdering af din projektidé, så giver Fundraising Club adgang til erfaringsudveksling med andre.

Din forening kan have flere brugere

Din forening må gerne oprette flere brugere. På den måde kan hele bestyrelsen eller en hel projektgruppe hjælpe hinanden med at holde øje med nye ansøgningsfrister eller søge penge til et konkret projekt. Hver person skal bare oprette sin egen adgang til Fundraising Club.

Tilmed Fundraising Club gratis

Tips til den gode ansøgning

Vi har samlet en række tips til, hvordan du laver en god fondsansøgning.

  • Tilmeld dig på: Fundraising Club
  • Undersøg forskellige fondes formål (fundats) og bliv klogere på, hvad en fond støtter, og hvad den ikke støtter.
  • Involvér andre af foreningens medlemmer i ansøgningen – sådan undgår du at sidde alene med ansøgningen, og samtidig er I flere om at skrive og forbedre ansøgningen.
  • Sørg for, at der er sammenhæng mellem projektets idé og handlinger.
  • Tjek op på, at ansøgningen overholder fondens krav og retningslinjer.
  • Det tager tid at udvikle og skrive en god ansøgning.