Slå adgang med tegn til/fra

Erhvervsgrunde og bygninger til salg/leje

Fredericia Kommune har et stort udvalg af attraktive erhvervsgrunde og ejendomme til salg

Et blik på kortet er nok til at fastslå Fredericias centrale placering i Danmark. Her mødes motorveje, hovedveje og jernbaner, og her mødes mennesker fra nær og fjern til messer, møder, konferencer og til sport og fritid.

Læs mere om vores erhvervsgrunde og ejendomme her på siden.

 

Danmarks største erhvervsudviklingsprojekt

I Fredericia ligger et af Danmarks største erhvervsudviklingsprojekter. Vi kalder det helt naturligt DanmarkC. Her giver vi virksomheder med høje krav til eksponering, logistik, beliggenhed og arbejdskraft chancen for at få Danmarks mest ideelle virksomhedsplacering – bogstaveligt talt i centrum af Danmark. Vi har allerede solgt ca. halvdelen af byggegrundene i DanmarkC men har yderligere små 3 mio. kvadratmeter jord til salg.

Du kan læse mere om salg af erhvervsjord på DanmarkCs hjemmeside

 www.danmarkc.dk 

Erhvervsjord i udbud

Annonce
    
Erhvervsareal på ca. 15.075 m2 udbydes til salg 


Fredericia Kommune udbyder herved et erhvervsareal i Snoghøj ved Fredericia til salg. Arealet udgør et ca. 15.075 m2, og udgør hele matr.nr. 183 Erritsø By, Erritsø samt en del af matr.nr. 2bz og en del af matr.nr. 57b Erritsø By, Erritsø. Arealet er beliggende ved Prins Georgs Kvarter.

Området er udlagt til erhvervsområde, og omfattet af lokalplan nr. 84. 

Salgsmateriale samt yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Fredericia Kommune, Erhverv, Salg og Byudvikling, telefon 2291 9715, mail 
anja.schaumburg@fredericia.dk


Skriftligt tilbud med angivelse af et fast beløb sendes pr. mail til: Fredericia Kommune, Erhverv, salg og byudvikling, anja.schaumburg@fredericia.dk mrk. ”Købstilbud på erhvervsgrund”, således at tilbuddet er Erhverv, Salg og Byudvikling i hænde senest den 05.05.2021 kl. 12.00.

Tilbuddene behandles fortroligt, indtil salg har fundet sted. 

Salget sker i overensstemmelse med Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentlig udbud ved salg af kommunernes faste ejendomme. 

Byrådet forbeholder sig ret til frit at vælge imellem de indkomne tilbud eller helt at forkaste disse. 
 

 

Se erhvervsjord til salg: DanmarkC

Bilag

Ejendomme til salg/leje

Der er pt. ingen ejendomme til salg/leje.