Slå adgang med tegn til/fra

Erhvervsgrunde og bygninger til salg/leje

Fredericia Kommune har et stort udvalg af attraktive erhvervsgrunde og ejendomme til salg

Et blik på kortet er nok til at fastslå Fredericias centrale placering i Danmark. Her mødes motorveje, hovedveje og jernbaner, og her mødes mennesker fra nær og fjern til messer, møder, konferencer og til sport og fritid.

Læs mere om vores erhvervsgrunde og ejendomme her på siden.

 

Danmarks største erhvervsudviklingsprojekt

I Fredericia ligger et af Danmarks største erhvervsudviklingsprojekter. Vi kalder det helt naturligt DanmarkC. Her giver vi virksomheder med høje krav til eksponering, logistik, beliggenhed og arbejdskraft chancen for at få Danmarks mest ideelle virksomhedsplacering – bogstaveligt talt i centrum af Danmark. Vi har allerede solgt ca. halvdelen af byggegrundene i DanmarkC men har yderligere små 3 mio. kvadratmeter jord til salg.

Du kan læse mere om salg af erhvervsjord på DanmarkCs hjemmeside www.danmarkc.dk 

 

Erhvervsjord i udbud

Annonce
    

Udbud af projektområde til bemandet byggeudstilling

5 parceller i projektområdet udbydes til erhvervelse af individuelle virksomheder, der går sammen om etablering af en bemandet byggeudstilling indenfor projektområdet. Budperioden løber fra 11. - 28. september 2020. De 5 grunde udbydes til en samlet mindstepris på 3.479.500 kr. 
 
Projektområdet ligger i Fredericia, og det er en del af første etape i en nyere udstykning. Parcellerne med matrikelnumre 4am, 4ao, 4aq, 4au, 4at Stovstrup, Fredericia Jorder (jf. kortbilag) udbydes samlet, men der kan kun købes én grund pr. CVR-nummer.  
Ved erhvervelse af én af de fem parceller, forpligtiger køber sig til at opføre et udstillingshus på grunden. Det er desuden et krav, at der bygges et varieret udvalg af udstillingshuse på de fem parceller.
Udstillingshuset skal være en del af en samlet bemandet byggeudstilling fra påsken 2021 og frem til udgangen af januar 2022.


Fredericia Kommune ønsker at bruge projektområdet som løftestang for en bosætningsindsats. Boligudstillingen skal fremvise en variation af byggemuligheder med henblik på at tiltrække forskellige segmenter, og dermed give mulighed for en større diversitet i boligområder over hele Fredericia Kommune.


Salgsmateriale, salgsvilkår samt yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Fredericia Kommune, Erhverv, Salg og Byudvikling, telefon 7210 7601, mail jens.bentzon@fredericia.dk 


Skriftligt tilbud med angivelse af et fast beløb sendes til Fredericia Kommune, Erhverv, Salg og Byudvikling, Rådhuset, 7000 Fredericia, mrk. ”Købstilbud på 5 grunde til byggeudstilling ved Fuglsang”, således at tilbuddet er Erhverv, Salg og Byudvikling i hænde senest mandag d. 28.09.2020 kl. 12.00.
Tilbuddene behandles fortroligt, indtil salg har fundet sted. 
Salget sker i overensstemmelse med Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentlig udbud ved salg af kommunernes faste ejendomme. 

 

 

Se erhvervsjord til salg: DanmarkC

Bilag

Ejendomme til salg/leje

Der er pt. ingen ejendomme til salg/leje.