collagebilleder med Fredericia motiver
Slå adgang med tegn til/fra

Fredericia, hvor skal vi hen?

En ny vision for Fredericia på vej. Byrådet har fundet kikkerten frem for at stille skarpt på Fredericias udvikling frem mod 2032.

Fredericia skal have en ny vision, og du kan være med til at forme den. 

Borgere, virksomheder og foreninger inviteres i løbet af foråret  2022 til en række samtalesaloner, workshops og møder om den nye vision. Se en oversigt over invitationer i foldudboksen nederst på siden. Har du ikke mulighed for at deltage, kan du også sende byrådet en sms med dine input. Læs mere i foldudboksen nederst på siden. 

Det er i sidste ende Fredericia Byråd, der skal beslutte en fælles vision for Fredericia Kommune. I februar kickstartede de processen, der inden udgangen af 2022 skal munde ud i en ny vision for Fredericia frem mod 2032. 

På denne side kan du følge med i arbejdet med en ny vision for Fredericia Kommune. 

Nyheder

Her finder du en oversigt over nyheder om visionsarbejdet. 

Samtalesaloner og møder

I løbet af foråret 2022 bliver borgere, virksomheder og foreninger inviteret til en række møder og samtalesaloner om Vision2032. Her finder du en oversigt over invitationer, hvor du kan læse læse mere om arrangementet og tilmelde dig: 

SMS dine input til Fredericia Byråd

Har du ikke mulighed for at deltage på møder og til samtalesaloner om visionen i løbet af foråret/sommeren, kan du sende byrådet en SMS: 

HVAD GØR FREDERICIA KOMMUNE TIL ET FEDT STED AT LEVE, ARBEJDE OG BESØGE I 2032?

Send SMS til 1910 ”FRK 2032 +  dit svar” frem til 1. juni 2022.

Fredericia Byråd takker for dit bidrag!

*Fredericia kommune er dataansvarlig for behandlingen af de data, som vi har modtaget om dig – herunder dit telefonnummer. Når du sender en sms til os, accepterer du samtidig, at vi opbevarer dine data i 6 måneder, hvorefter de slettes. Det koster almindelig SMS-takst. 

Vi følger reglerne i databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen.   

Læs mere om, hvordan vi behandler dine data på www.fredericia.dk/databeskyttelse

Video: Fredericianerne om ny vision

Tilbage i februar var vi på gaden for at spørge fredericianerne om deres visioner for Fredericia. Se svaret i videoen: 

Om Vision2032

Fredericia Byråd har med Budget 2022 sat gang i arbejdet med en ny vision for Fredericia, som skal afløse den gamle Vision2020, der blev vedtaget i 2015.

Fælles retning - fælles fortælling 
I Fredericia er mange store strategiske projekter sat i søen, og flere er på vej. De seneste års udvikling er en fælles fortjeneste – erhvervsliv, civilsamfund og kommune imellem. Et nyt byråd trådte sammen i 1. januar 2022 og står over for mange store og vigtige beslutninger de næste år. Dette nødvendiggør en fælles retning og et fortsat tæt samarbejde med både civilsamfund og erhvervsliv. Det nye byråd har som hovedopgave at igangsætte og fuldføre en visionsproces. I Fredericia gør vi det sammen – i fællesskab. Det er helt afgørende, at der skabes rum for en bred og involverende dialog med hele Fredericia.

Målet er, at Fredericia går ind i 2023 med en ny vision for hele Fredericia. Der er i Budget 2022 sat 0,5 mio. kroner af til visionsprocessen.

Læs Budget 2022