Fredericia Idrætscenter
Slå adgang med tegn til/fra

Fredericia Idrætscenter

I Fredericia Idrætscenter er der noget for børn og voksne i alle aldre. Vi har et stort udbud af sjove og udfordrende aktiviteter til alle.

FIC forener sport, kultur, sundhed og erhverv i et bredt udvalg af aktiviteter og arrangementer.  

Vi tilbyder:

Læs mere om de forskellige muligheder via vores hjemmeside, www.f-i-c.dk.

FICNESS - meget mere end fitness

Fredericia Idrætscenter tilbyder Fredericias mest varierede træningstilbud, FICNESS. Et medlemsskab af FICNESS betyder, at du får en bred vifte af forskellige aktiviteter, som du kan benytte dig af. Der er noget for enhver smag - alt sammen til én pris.

FICNESS indeholder:

  • Svømmehal + dampbad + biosauna
  • Træningscenter
  • Holdtræning - byens bredest holdplan
  • Biobike: bike når DU har tid og lyst, i hele vores åbningstid
  • Badminton
  • Bordtennis
  • Bowling
  • Kegler
  • Events
  • Gennem et samarbejde med klubber tilbyder vi TRI-, løb-, basketball-, og boksetræning

​FICNESS består udover alt dette, af et fantastisk fast personale i Fredericia Idrætscenter samt en flok dygtige, veluddannede instruktører, der alle har stor erfaring med holdtræning.

Vores beliggenhed i Madsbyparken gør, at vi er tæt på Madsby Legepark, Den Historiske Miniby, Hotel Fredericia, Fredericia Vandrerhjem og Fredericia Golfbane.

​Ficness er medlem af Antidoping Danmark.

Besøg FICNESS egen hjemmeside her, www.f-i-c.dk

Svømmehal & Badeland

Med adgang til Fredericia Svømmehal får du adgang til tre store svømmebassiner med tilhørende 1 ,3 og 5 meter vippe. Vil du hellere slappe af og nyde varmen, skal du prøve vores dampbad og biosauna, som er placeret midt i svømmehallen. Hvis der skal lidt mere fart over feltet, kan du slå dig løs på vores badedyr, Olfert. Den bliver lagt i vores 25 meter bassin i weekender og skoleferier.

Svømmehallen er opdelt i tre primære bassiner, et 25 meter bassin med en dybde på 1,8 meter - opdelt i 6 svømmebaner, et midterbassin med hæve/sænke bund og et springbassin med 1, 3 og 5 meter vippe, hvor dybden er 4,5 meter.

Nyd det tropiske klima i vores badeland! Det omskiftelige danske vejr betyder intet i Fredericia Tropiske Badeland. Her kan du dase i den varme sauna, slappe af i vores dampbad, nyde oplevelsen i et af vores boblebade med udsigt ud over Den Historiske Miniby eller køre om kap i den 59 meter lange vandrutsjebane. Du kan også prøve kræfter med vores børnerutsjebane, tage en tur i modstrømkanalen eller lade slappe af under vores mammutbruser.​

Læs mere om åbningstider, priser osv. på vores hjemmeside, www.f-i-c.dk

Møde & Konferencefaciliteter

I Fredericia Idrætscenter tilbyder vi møde- og konferencelokaler til en rigtig skarp pris!

Vores placering midt i Jylland med kort afstand til motorvej og banegård gør os til et let tilgængeligt område fra alle landets retninger. Sammenholdt med vores gode møde- og konferencefaciliteter, og vores erfaring i at give en god oplevelse, gør os til et oplagt mødested.

Vi har lokaler til mindre forsamlinger og op til 300 personer. Til større konferencer kan vi tage vores idrætshaller i brug, hvorefter vi kan have op til 1.500 personer.

Vores prisstruktur er sat sammensat så enkelt som overhovedet muligt. Hvis I booker et møde eller en konference ved os, sørger vi for at finde det perfekte lokale til jer. Ved arrangementer over 200 deltagere kan vi lave en særlig god pris til jer.

Se mere på vores hjemmeside, www.f-i-c.dk

Events

Vi har masser af spændende events i Fredericia Idrætscenter.

Hvis du klikker dig videre får du et overblik over alle de events/arrangementer, vi tilbyder i den kommende periode.

Se mere i vores eventkalender, www.f-i-c.dk/kalender