Symbol til teksten Omsorg og sundhed
Omsorg og sundhed
Her finder du information om, hvordan du får bevilget hjælpemidler, hvis du har et handicap eller ikke længere kan klare dig selv i hverdagen.
Her kan du læse om alle de spændende ting, der sker på sundhedsområdet i Fredericia
Hos økonomi- og gældsvejlederen kan du få hjælp til selvhjælp, hvis du har økonomiske vanskeligheder, der gør det svært ved at komme videre i livet med job, uddannelse, bolig m.v.
Tilbud om kurser, samtale og støtte både som forebyggelse, men også hvis du har behov for at arbejde med psykiske eller fysiske udfordringer, herunder misbrugsbehandling
Socialpsykiatrien i Fredericia Kommune har en række tilbud til borgere med psykisk sygdom.
Har du brug for en særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse eller har tale-, høre-, syns-, læse/stave- eller andre vanskeligheder, så læs mere her.
I det danske sundhedsvæsen sker der nogle gange utilsigtede hændelser eller fejl
Vejviser til veteraner og deres pårørende
Her får du information om boliger, beskæftigelse, dag- og fritidstilbud til voksne handicappede i Fredericia Kommune samt oplysninger om merudgifter og BPA.
Her finder du informationer om det gode ældreliv i Fredericia - både om muligheder for aktiviteter og for hjælp, hvis du har behov for det.
02.03.2021 - 11:09
Nationalt partnerskab kan være med til at styrke den mentale sundhed hos fredericianerne
26.02.2021 - 13:03
Fredericia Kommune har succes med at tiltrække flere hænder til Plejen. Senest har 63 søgt om at blive sommervikar i Plejen
22.02.2021 - 11:33
Har du en god idé, der kan gøre det nemmere for mennesker med handicap at deltage i kultur, foreningsliv eller naturoplevelser?