Symbol til teksten Omsorg og sundhed
Omsorg og sundhed
Her finder du information om, hvordan du får bevilget hjælpemidler, hvis du har et handicap eller ikke længere kan klare dig selv i hverdagen.
Her kan du læse om alle de spændende ting, der sker på sundhedsområdet i Fredericia
Hos økonomi- og gældsvejlederen kan du få hjælp til selvhjælp, hvis du har økonomiske vanskeligheder, der gør det svært ved at komme videre i livet med job, uddannelse, bolig m.v.
Tilbud om kurser, samtale og støtte både som forebyggelse, men også hvis du har behov for at arbejde med psykiske eller fysiske udfordringer, herunder misbrugsbehandling
Socialpsykiatrien i Fredericia Kommune har en række tilbud til borgere med psykisk sygdom.
Har du brug for en særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse eller har tale-, høre-, syns-, læse/stave- eller andre vanskeligheder, så læs mere her.
I det danske sundhedsvæsen sker der nogle gange utilsigtede hændelser eller fejl
Vejviser til veteraner og deres pårørende
Her får du information om boliger, beskæftigelse, dag- og fritidstilbud til voksne handicappede i Fredericia Kommune samt oplysninger om merudgifter og BPA.
Her finder du informationer om det gode ældreliv i Fredericia - både om muligheder for aktiviteter og for hjælp, hvis du har behov for det.
11.05.2021 - 08:18
Til oktober får Fredericia igen en speciallæge i gynækologi til byen
29.04.2021 - 11:20
Test er en at de vigtigste våben for at bryde smittekæder, når det gælder corona. Det budskab har fredericianerne taget til sig
28.04.2021 - 10:39
En ny sundhedspolitik sendes i offentlig høring i ugerne 17-19, og du har mulighed for at komme med dine kommentarer til politikken